25 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop FECIOARĂ săptămâna 14 - 20 mai 2011

Horoscop FECIOARĂ săptămâna 14 – 20 mai 2011

În săptămana pe care o analizăm, dumneavoastră Fecioarelor sunteţi destul de trase de urechi de către şefi sau persoanele importante din viaţa sau anturajul dumneavoastră. Că sunteţi prea lenţi în acţiune şi gandire, că alţii fac acelaşi lucru mai bine sau mai frumos.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI     

Pentru toată lumea, da, e cam greu să mulţumeşti o mulţime. şi pentru dvs. va fi la fel, iar reproşurile nu mai contenesc şi vin de unde nici nu vă aşteptaţi. Dar dumneavoastră ştiţi că vă faceţi treaba bine la serviciu şi oriunde, şi pe ce puneţi dumneavoastră mana iese ceva bun, chiar dacă asta nu se vede imediat.

Aveţi totuşi unele probleme cu timpul şi cu felul în care trebuie să vă mulţumiţi şefii din perspectiva dumneavoastră, evident. Colegii vă văd bine şi spun despre dumneavoastră că sunteţi camarazi ca lumea, vă iubesc şi apreciază, astfel încat totul să iasă bine, chiar dacă mai apar unele mici neînţelegeri. Astea vin să contrabalanseze pretenţiile absurde ale şefilor, cele care vă fac deseori să trageţi adanc aer în piept.

Sub aspectul relaţiilor cu partenerul de viaţă se poate spune că acesta este nemulţumit de întorsătura pe care a luat-o relaţia voastră în ultimele luni. Nu le place cum vă gestionaţi timpul şi nici accesele dvs. de gelozie sau pretenţiile dumneavoastră de cele mai multe ori sufocante. E de recomandat să vă revizuiţi atitudinea, să arătaţi mai multă încredere, dar cel mai bine ar fi să petreceţi mai mult timp împreună. Din cauza stresului din săptămana asta puteţi recurge la unele excese, deseori puteţi avea chiar ieşiri nervoase, ceea ce nu-i de dorit într-un anturaj care nu este chiar atat de închegat că acela în care evoluaţi. E adevărat, e grea săptămana şi vă trebuie nervi de oţel, dar nu se poate să nu se descurce cu graţie o Fecioară.

În general, vă stresează lipsa de timp şi mai cu seamă grabă, acest hei-rupism cu care organismul nu este învăţat. Să ştiţi că venirea unui nou membru, poate un patruped, în familie vă va detensiona, în plus vă poate face ordonat, disciplinat şi, cel mai important, mult mai răbdător. Banii sunt şi mai răman, nici nu vă aşteptaţi la asta, iar sănătatea are nişte migrene pe care vi le dă în gestiune.

Cele mai citite

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa, în finala turneului de la Strasbourg

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa s-a calificat în finala probei de dublu a turneului WTA 500 de la Strasbourg, după ce a trecut în...

Lotul lui Iordănescu pentru ultimele partide înainte de EURO

Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat un lot de 28 de jucători pentru meciurile amicale cu Bulgaria şi Liechtenstein, ultimele teste înaintea EURO 2024.Noutăţile lui...

Agenția anticorupție din Ucraina investighează o presupusă scurgere de informații

Principalul responsabil anticorupție din Ucraina și-a suspendat vineri adjunctul principal, în timp ce anchetatorii investighează o presupusă scurgere de informații în cadrul unei agenții...
Ultima oră
Pe aceeași temă