28.2 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSpecialHalep a anunţat că a încheiat colaborarea cu Wim Fissette

Halep a anunţat că a încheiat colaborarea cu Wim Fissette

Simona Halep încheiat colaborarea cu antrenorul său, belgianul Wim Fissette. Ea a făcut anunțul pe contul său de Facebook.

“Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun și frumos. Îi mulțumesc și îi doresc succes în continuare”, a scris Halep pe Facebook.

Colaborarea dintre cei doi a început în luna februarie a lui 2014, urmând să se încheie în decembrie. Perioada petrecută împreună a fost una fructuoasă, cu toate că românca nu a fost pe tot parcursul anului la cel mai înalt nivel, ea fiind urmărită constant de accidentări. 

Pe parcursul acestui an Halep a urcat de pe locul 10 WTA până pe locul 2 mondial, după care a căzut 2 poziții, însă a revenit pe locul 3 la finalul Turneului Campioanelor. Halep a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a fost finalistă la Madrid, la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor, semifinalistă la Indian Wells şi Wimbledon.

Despărțirea dintre cei doi devenise inevitabilă, având în vedere semnalele din ultima perioadă. Fissette anunța încă de după încheierea Turneului Campioanelor o eventuală încheiere a colaborării dintre cei doi. Belgianul scria pe contul sau de Twitter: "Multe rezultate grozave și multe momente fericite în echipă. Este timpul pentru vacanță acum."

Fissette s-a remarcat mai ales ca antrenor al lui Kim Clijsters, pe care a readus-o până pe locul 1 mondial, după ce fostul lider s-a retras o perioadă din circuit.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă