22.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialHagi: Vrem să recuperăm distanţa de 8-9 puncte faţă de vârful clasamentului

Hagi: Vrem să recuperăm distanţa de 8-9 puncte faţă de vârful clasamentului

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Konyaspor, scor 1-0, că îşi doreşte recuperarea distanţei de 8-9 puncte faţă de formaţiile de pe primele locuri ale clasamentului din Turcia, informează Mediafax.

“Având în vedere situaţia în care ne aflăm, toate partidele din campionat şi Cupă sunt importante. Vrem să recuperăm distanţa de 8-9 puncte faţă de vârful clasamentului. În retur sunt puse în joc multe puncte”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că în opinia sa Galatasaray a făcut un meci bun cu Konyaspor. “Am muncit toată săptămâna pentru aceste puncte şi le-am obţinut. Consider că am făcut un meci bun. Pentru noi sunt o victorie şi trei puncte importante. Jucăm mai bine în deplasare şi sper că vom obţine un rezultat bun şi în meciul următor”, a adăugat tehnicianul, care a menţionat că rezultatul este bun nu doar pentru el, ci “pentru toţi”.

Autorul unicului gol al partidei, Anil Dilaver, s-a declarat încântat de reuşita sa: “Este un sentiment extraordinar. De-a lungul săptămânii antrenorul mi-a arătat diverse tactici, iar cu o zi înainte de meci ne-a ţinut un discurs. Aveam ceva emoţii când am venit aici, dar colegii mei m-au motivat”.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Konyaspor, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului campionatului Turciei. Unicul gol al partidei a fost marcat, în minutul 81, de Anil Dilaver, aflat la debut în prima ligă turcă.

Galatasaray se află pe locul 9 în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce primele cinci clasate au următoarele punctaje: 1. Trabzonspor – 42 de puncte, 2. Bursaspor – 37 de puncte, 3. Fenerbahce – 33 de puncte, 4. Kayserispor – 32 de puncte, 5. Beşiktaş – 27 de puncte.

Cele mai citite

Imediat după alegerile locale se măresc amenzile. Creșterea salariului minim brut implică și creșterea amenzilor

Salariul minim brut crește cu 400 de lei, de la 3300 la 3700 de lei, începând din data de 1 iulie 2024, dar creșterea...

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde...

Imediat după alegerile locale se măresc amenzile. Creșterea salariului minim brut implică și creșterea amenzilor

Salariul minim brut crește cu 400 de lei, de la 3300 la 3700 de lei, începând din data de 1 iulie 2024, dar creșterea...
Ultima oră
Pe aceeași temă