40.8 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialGrupul Fiat Crysler promite 1500 de dolari șoferilor care găsesc probleme electronice...

Grupul Fiat Crysler promite 1500 de dolari șoferilor care găsesc probleme electronice la mașinile lor

Grupul auto Fiat Crysler a anunțat că oferă premii de până la 1500 de dolari pentru persoanele care găsesc probleme la mașinile lor, informează joi Digi 24.

Problemele pentru care se oferă premii sunt cele care ar fi legate de instalațiile electronice sau de comunicații ale automobilelor. Intenția producătorului auto este de a identifica și remedia eventualele vulnerabilități ale mașinilor, care ar putea fi speculate de infractorii cibernetici.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă