21.6 C
Bucharest
Thursday, 1 June 2023
HomeSpecialGALERIE FOTO. O fetiţă de doi ani, cu sindromul Down, unul dintre...

GALERIE FOTO. O fetiţă de doi ani, cu sindromul Down, unul dintre cei mai frumoşi copii din Marea Britanie

O fetiţă în vârstă de aproape doi ani, diagnosticată cu sindromul Down, este cosiderată unul dintre cei mai frumoşi copii din Marea Britanie. Connie-Rose Seabourne a devenit model şi este fotografiată, în prezent, pentru proiectele a două agenţii, informează Daily Mail.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fetiţa din Marea Britanie, Connie-Rose Seabourne.

Mama copilei, Julie Britton, în vârstă de 42 de ani, a spus, pentru presa britanică tabloidă, că fetiţa s-a născut după doar şapte luni de sarcină şi a primit diagnosticul după două săptămâni de viaţă.

De asemenea, Julie Britoon a dezvăluit că înainte de sarcină medicii au avertizat-o că există un risc ridicat de a naşte un copil cu sindrom Down şi că nu a fost interesată să afle dacă bebeluşul are sindromul, printr-un test în primele luni de sarcină.

„Nu suntem deranjaţi deloc. Avem prieteni ai căror copii au fost diagnosticaţi cu sindromul Down şi au doar experienţe pozitive. Este vorba doar despre un alt copil care are nevoie de dragoste”, a spus mama lui Connie-Rose Seabourne.

Julie Britoon a mai spus că fetiţei îi place foarte mult să fie fotografiată şi că răspunde foarte bine la cerinţele fotografilor. 

Cele mai citite

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 1 iunie 2023. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Joi, 1 iunie 2023, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO joi 1 iunie...

Homemobili.ro – Magazin mobila de lux Timisoara

În era digitală în care trăim, achiziționarea de mobilă de înaltă calitate și de design rafinat a devenit mai accesibilă ca niciodată. Homemobili.ro se...

Iohannis le cere profesorilor să înceteze greva: “Guvernul le-a dat tot ce au cerut”

Președintele Klaus Iohannis le atrage atenția protestatarilor din Educație că "Guvernul le-a dat tot ce au cerut", motiv pentru care ei ar trebui să...
Ultima oră
Pe aceeași temă