28.3 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSpecialFuture Shorts Romania | 21 Aprilie | Palatul Bragadiru, Bucureşti

Future Shorts Romania | 21 Aprilie | Palatul Bragadiru, Bucureşti

Future Shorts Romania face parte din reţeaua Future Shorts, cea mai mare reţea de filme de scurt metraj din lume. La nivel mondial, evenimentul s-a lansat ca o reacţie la dorinţa publicului de a trǎi experienţa filmului într-un alt mod decât cel convenţional. De peste 9 ani de zile, Future Shorts aduce împreunǎ cei mai premiaţi producǎtorii de filme de scurt metraj, permiţând publicului sǎ intre în contact cu munca lor.
Îmbinând universul filmului cu cel al artei şi al muzicii, Future Shorts România îşi propune sǎ aducǎ o revoluţie printre evenimentele de acest gen, un spectacol interactiv unic, care sǎ implice fiecare spectator în parte.

STOP WATCHING. START ACTING!


Alǎturi de vizionarea celor mai preimate scurt-metraje, concerte, scurte reprezentaţii teatrale şi expoziţii de artǎ fotograficǎ, publicul este implicat în acelaşi timp în acest tip de eveniment interactiv, organizat în premierǎ în România.
Întregul eveniment Future Shorts devine un film.

Cum anume?
Momentele cheie ale evenimentului devin parte din scenariu. Invitaţii devin actori ai filmului, combinând momente de improvizaţie cu cele de interacţiune spontanǎ.
Acesta va fi primul eveniment de acest gen din România, primul film de scurt metraj realizat ad-hoc, în cadrul unui eveniment.
Prezentatori:
Dragoş Bucur şi Aylin Cadir

Ce vedem?
Din noul program de primǎvarǎ fac parte 7 scurt-metraje multipremiate la Cannes, Sundance şi BAFTA
Ce au în comun toate aceste scurt-metraje? Subiectul complexitǎţii relaţiilor interumane, în care personajele, indiferent de vârstǎ, se aflǎ în cǎutarea, redescoperirea sau redefinirea dragostei.
În plus, vedem şi filmele câştigatoarele concursului de scurt-metraje “Future Directors”, atât din categoria “Profi” cât şi “Indie”.
Şi multe alte surprize…
În deschiderea evenimentului ascultǎm Tolouse Lautrec. Pe parcurs admirǎm expoziţia de fotografii inedite ale unui artist consacrat, Radu Afrim, dar şi ale unui artist aflat la început de drum, Bogdan Grigorescu.
După scurt-metraje, publicul va fi implicat într-un performance live, interactiv ce îi are ca protagonişti pe Ioana Marchidan şi Istavan Teglaş, în care Iris Spiridon îmbină dansul, muzica live, proiecţii video şi secvenţe cinematografice;
În plus, make-up artistul Paulina Buldumea va invita publicul sǎ încerce look-ul vedetei preferate.
La bar servim, alǎturi de vedetele invitate, cocktailuri romantice Vanilla Sky, aventuroase – Fast and Furious, amuzante – American Pie sau riscante – Kill Bill.
Spre sfârşitul serii cânta Antarctica şi apoi – after-party cu DJ Bogman!

Biletele se gǎsesc în reteaua Eventim.
Mai multe detalii pe futureshortsfestival.ro

Cele mai citite

Probleme în zona Balcanilor. Pană masivă de curent

O pană de curent majoră a afectat vineri Muntenegru, Bosnia, Albania și cea mai mare parte a coastei Croației, perturbând activitățile comerciale, scrie Reuters. Oamenii...

Apple amână lansarea funcțiilor bazate pe inteligență artificială în Europa

Apple va amâna lansarea a trei noi funcții de inteligență artificială, deoarece normele de referință ale Uniunii Europene în domeniul tehnologiei îi cer să...

Momente de groază pentru fostul fotbalist Roberto Baggio. A fost sechestrat în propria casă

Joi seară, în timpul meciului Italia - Spania (0-1) de la EURO 2024, fostul fotbalist italian Roberto Baggio și familia sa au fost sechestrați...
Ultima oră
Pe aceeași temă