20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialFrații Becali și Cristi Borcea s-au luat la bătaie. Care este motivul

Frații Becali și Cristi Borcea s-au luat la bătaie. Care este motivul

Frații Ioan și Victor Becali s-au luat la bătaie cu Cristian Borcea, după ce ultimul a aflat că cei doi frați au recunoscut în fața instanței că i-au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu, potrivit Digi Sport. 

Cristian Borcea s-a enervat după ce aflat că cei doi frați și-au recunoscut faptele și i-a acuzat că din această cauză sentințele din Dosarul Transferurilor vor fi mărite. Fostul președinte executiv al Dinamo a primit și ce mai mare sentință: șase ani și patru luni cu executare.  

Citește și: A fost ARESTATĂ judecătoarea Terceanu, care a luat mită peste 200.000 euro pentru sentințe favorabile în Dosarul Transferurilor

Astfel, Borcea le-a reproșat aces lucru fraților Becali, iar conflictul a escaldat și s-a ajuns la violență. Jandarmii au intervenit rapid și i-au despărțit. Incidentul s-a petrecut în duba care urma să-i ducă pe cei trei înapoi la Penitenciarul Poarta Albă, după audierile care au avut loc marţi la DNA.

Fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea şi judecătoarea Geanina Terceanu au fost reținuți pentru 30 de zile de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, pe 20 noiembrie, la solicitarea procurorilor DNA care o acuză pe judecătoare că a luat mită 220.000 de euro pentru a-i achita pe cei doi şi pe alţi şase oameni de fotbal, în Dosarul Transferurilor. 

Citește și: INTERCEPTĂRI: Cum încerca judecătoarea care a luat șpagă în dosarul Transferurilor să își ascundă fapta

Trei dintre condamnații în acest dosar, George Copos, Jean Pădureanu și Gheorghe Popescu, au fost eliberați condiționat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă