30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialFratele iubitei lui Petre Roman ar fi fugit din tara

Fratele iubitei lui Petre Roman ar fi fugit din tara

Vecinii lui Georgian Chifiriuc (24 de ani) din satul botosanean Avrameni spun ca fratele Silviei Chifiriuc, iubita lui Petre Roman, s-a facut nevazut dupa ce a crapat, sambata noaptea, capetele a doi consateni cu o toporisca.

Potricit Click, victimele sunt acum in spital si urmeaza sa fie operate, iar politistii spun ca Georgian Chifiriuc e cercetat doar pentru port ilegal de arma alba, nu si pentru agresiune, intrucat nu s-au formulat plangeri scrise.

Pe patul de spital, Mihai Trufin si-a amintit de clipele de groaza prin care a trecut. Sambata noaptea, el pazea la o sera din localitate si ii tinea de urat amicul sau, Constantin Biciusca. Din intuneric, s-a desprins o silueta si s-au luat la cearta.

In sat, oamenii spun ca, de teama politistilor, Georgian Chifiriuc ar fi fugit de cateva zile. "Sambata seara a plecat la amanta lui din satul Tudor Vladimirescu. Luni avea programare la dentist, dar nu a mai venit. De atunci, nimeni nu l-a mai vazut. Nici macar politistii nu mai stiu nimic de el", a declarat Ionel Oniciuc, localnic.

Si "soacra" lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, a plecat la rude. Femeia, spun oamenii, i-ar fi sarit in aparare feciorului. "Se plangea ca fiu-su a fost cel atacat si ca s-a aparat. Dar de la ea din curte a venit si a luat toporul. Acum cand lumea s-a pus pe ea, si-a strans hainele si a plecat din sat", mai spun spun vecinii.

Localnicii nu exclud ca fratele iubitei lui Petre Roman sa fi plecat deja din tara.

Fapta "cumnatului" lui Roman ar putea ramane nepedepsita, pentru ca victimele nu au formulat inca o plangere penala. Mai mult, tocmai ranile suferite de cei doi ii impiedica pe politisti sa demareze o ancheta. "Multiplele fracturi si leziuni craniene suferite presupun investigatii indelungate, fapt ce face imposibila, deocamdata, realizarea unei expertize medico-legale necesara incadrarii juridice a faptei", a declarat Manuela Ieremie, purtatorul de cuvant al Politiei Botosani.

"L-am vazut pe nebunul asta, Chifiriuc, venind cu ceva in mana, probabil o bardita. A tabarat pe prietenul meu si-l lovea salbatic. Am incercat sa-l scap, dar mi-a dat si mie", marturiseste Mihai Trufin. Constantin Biciusca nu-si poate aminti mare lucru din cele intamplate. "Atat am apucat sa spun atunci: "Uite-l si pe nebunul asta!", povesteste sateanul clipele de dinainte sa fie lovit de Georgian Chifiriuc si sa-si piarda cunostinta.

Cele mai citite

Guvernul Ciolacu Prelungește Plafonarea Prețurilor la Energie până în 2025

Protecția Consumatorilor Români În Fața Volatilității Pieței Energetice Creșterea prețurilor la energie a fost una dintre principalele cauze ale inflației în multe țări. România a...

Greco-catolicii din București celebrează duminică zece ani de la întemeierea episcopiei

Duminică, 2 iunie 2024, de la orele 10, la Catedrala greco-catolică „Sfântul Vasile cel Mare” (str. Polonă 50), Eparhia Greco-Catolică de București celebrează zece...

Alegeri istorice în Mexic. O femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția de președinte

Pe 2 iunie, mexicanii își vor alege viitorul președinte într-o cursă istorică în care o femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția supremă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă