21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFratele Dorel se misca cu talent in fata camerelor de luat vederi

Fratele Dorel se misca cu talent in fata camerelor de luat vederi

Dupa ce a stat mai bine de un an de zile, vorba lui, la cutie, fostul primar al municipiului Arad, Dorel Popa, nu pierde mai nou nici o ocazie de a se afisa in fata camerelor de luat vederi. I-a revenit si zambetul arogant pe care il avea in perioada in care conducea atat orasul, cat si Organizatia judeteana a PSD.
Astfel, fostul edil a inceput sa mai organizeze cate o conferinta de presa pentru a critica actuala administratie, care, in opinia lui, se lauda cu o serie de obiective care au fost demarate in mandatul sau. Ba, mai mult, il acuza pe actualul primar Gheorghe Falca de afaceri necurate cu terenuri, uitand ca si el a fost implicat, la randul sau, in cateva scandaluri care aveau aceleasi teme: suprafete vandute unor parteneri aradeni sau timiseni.
Totodata, daca nu mai are loc la PSD, Popa a trecut drumul la liberali. Deocamdata nu s-a inscris in PNL, dar mentine o buna legatura cu presedintele filialei acestui partid, deputatul Titus Gheorghiof. Deh, niciodata nu se stie de unde sare iepurele, adica o functie in partid sau in administratie.
Ce au uitat, insa, aradenii este faptul ca la nivel central, PSD va trebui sa discute contestatiile depuse de cei exclusi anul trecut din filiala aradeana. Iar cum actualul lider al organizatiei, Dimitrie Musca, nu este prea bine vazut la Bucuresti de Geoana&comp., n-ar fi exclus ca rugaciunile lui Popa facute la biserica Maranata sa prinda contur.
Nu de alta, dar Mircea Geoana si-ar putea aduce brusc aminte ca pe vremea cand era ministru de Externe, lua masa la Casa Alba a lui George Bush, alaturi de Dorel Popa.
Iar cum Musca si-a pierdut Bunicuta, nu ar fi exclus sa vedem o noua-veche conducere la PSD Arad. Atunci va mai mirati de ce Dorel Popa apare atat de mult in presa, in ultima perioada?

Cele mai citite

Parașutiștii și echipajul de zbor, în pericol din cauza închirierii avioanelor AN-2 scoase din uz

Un recent accident aviatic petrecut la Aerodromul Spătaru din Buzău a adus la lumină o situație îngrijorătoare în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN)....

CNAIR va prelua de la Primăria Lugoj construirea unui nou rutier pe centura orașului

CNAIR va construi cu fonduri europene un nod rutier pe DN 6 Centura Lugoj la intersecția cu DJ 680 (lângă producătorul de piese auto...

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...
Ultima oră
Pe aceeași temă