5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialFratele Dorel se misca cu talent in fata camerelor de luat vederi

Fratele Dorel se misca cu talent in fata camerelor de luat vederi

Dupa ce a stat mai bine de un an de zile, vorba lui, la cutie, fostul primar al municipiului Arad, Dorel Popa, nu pierde mai nou nici o ocazie de a se afisa in fata camerelor de luat vederi. I-a revenit si zambetul arogant pe care il avea in perioada in care conducea atat orasul, cat si Organizatia judeteana a PSD.
Astfel, fostul edil a inceput sa mai organizeze cate o conferinta de presa pentru a critica actuala administratie, care, in opinia lui, se lauda cu o serie de obiective care au fost demarate in mandatul sau. Ba, mai mult, il acuza pe actualul primar Gheorghe Falca de afaceri necurate cu terenuri, uitand ca si el a fost implicat, la randul sau, in cateva scandaluri care aveau aceleasi teme: suprafete vandute unor parteneri aradeni sau timiseni.
Totodata, daca nu mai are loc la PSD, Popa a trecut drumul la liberali. Deocamdata nu s-a inscris in PNL, dar mentine o buna legatura cu presedintele filialei acestui partid, deputatul Titus Gheorghiof. Deh, niciodata nu se stie de unde sare iepurele, adica o functie in partid sau in administratie.
Ce au uitat, insa, aradenii este faptul ca la nivel central, PSD va trebui sa discute contestatiile depuse de cei exclusi anul trecut din filiala aradeana. Iar cum actualul lider al organizatiei, Dimitrie Musca, nu este prea bine vazut la Bucuresti de Geoana&comp., n-ar fi exclus ca rugaciunile lui Popa facute la biserica Maranata sa prinda contur.
Nu de alta, dar Mircea Geoana si-ar putea aduce brusc aminte ca pe vremea cand era ministru de Externe, lua masa la Casa Alba a lui George Bush, alaturi de Dorel Popa.
Iar cum Musca si-a pierdut Bunicuta, nu ar fi exclus sa vedem o noua-veche conducere la PSD Arad. Atunci va mai mirati de ce Dorel Popa apare atat de mult in presa, in ultima perioada?

Cele mai citite

Mesajul selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României

Selecționerul echipei naționale de fotbal, Edi Iordănescu, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Naționale a României. În mesajul publicat pe site-ul Federației Române...

A început parada militară de Ziua Națională în Capitală. LIVE VIDEO

Parada militară organizată la Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a României a început vineri în Piaţa Arcului de Triumf, edificiu emblematic al Capitalei, inaugurat...

Geoană, mesaj de Ziua Națională

După ce Moldova şi Ţara Românească au devenit o singură ţară, sentimentul unităţii a crescut şi toate teritoriile locuite de români au început să...
Ultima oră
Pe aceeași temă