37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO. Traficul se desfășoară cu dificultate, luni seara, pe șoseaua de Centură...

FOTO. Traficul se desfășoară cu dificultate, luni seara, pe șoseaua de Centură a Bucureștiului, spre Domnești

Traficul se desfășoară cu dificultate, luni seara, pe șoseaua de Centură a Bucureștiului spre localitatea Domnești. S-au format cozi de doi kilometri, iar șoferii sunt nevoiți să aștepte în jur de 40 de minute pentru a avansa, a transmis jurnalistul RL, Petre Bădică.

Situația nu este singulară. Căile de acces în București se parcurg cu dificultate, în timpul orelor de vârf, un alt exemplu fiind episodul care a avut loc luni dimineață, pe DN 1, când traficul a fost îngreunat, după ce Primăria Municipiului București a montat o bandă unică pentru RATB, pe șoseaua București-Ploiești. Astfel, începând cu ora 07.00, s-au format cozi uriașse încă de la Săftica și Balotești.

Ulterior, primăria Capitalei a decis, luni, să amâne implementarea benzii unice pentru transportul în comun până când elevii vor intra în vacanța de vară. Decizia vine după ce, în urma unui test realizat în cursul dimineții, au fost identificate „punctele nevralgice” ale acestui proiect.

„Urmare a testului realizat în această dimineață au fost identificate punctele nevralgice ale benzii unice pentru circulația transportului public, iar proiectul va fi implementat imediat după încheierea cursurilor școlare. Până atunci se va circula fără restricții, ca și până acum, pe tronsonul Băneasa – Piața Charles de Gaulle”, precizează PMB, într-un comunicat de presă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă