14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialFOTO Imaginile care au făcut de râs Marea Britanie

FOTO Imaginile care au făcut de râs Marea Britanie

O serie de fotografii cu adolescenţi beţivi şi drogaţi realizate pe străzile din Marea Britanie au şocat întreaga ţară.

Unii tineri abia se mai pot ţine pe picioare, în timp ce alţii au leşinat lângă coşurile de gunoi. În această stare de inconştienţă, adolescenţii, şi în special fetele, sunt foarte vulnerabili.

Una dintre imagini- prea dezgustătoare pentru a fi postată pe internet – înfăţişează un bărbat gol care se îndreaptă mândru spre un grup de femei tinere.

Tinerii nu se ruşinează de comportamentul lor, ba dimpotrivă ei sunt chiar mândri, relatează Daily Mail.

Aceste fotografii au fost realizate în centrul oraşului Cardiff, dar scene similare au loc în oraşele din întreaga Marea Britanie în fiecare weekend, susţin jurnaliştii britanici.

O parte din aceste poze au fost prezentate la un festival de fotojurnalism pe un ecran gigant. Experţii şi profesioniştii care s-au adunat la Festivalul Internaţional de Fotojurnalism, în oraşul francez Perpignan, au apreciat portofoliul intitulat Cardiff After Dark – ca un portret realist al vieţii moderne din Marea Britanie.

Fotograful, Maciej Dakowicz, în vârstă de 34 de ani, a fost student în ultimii cinci ani în Cardiff. El recunoaşte că nu ar fi reuşit să producă aceste imagini în oraşul său natal, Bialystok, din Polonia.

“Galezii sunt foarte prietenoşi şi deschişi. Atmosfera este foarte veselă şi toată lumea se distrează”, povesteşte fotograful. “Imaginile spun o poveste de dragoste, de violenţă, de o mulţime de lucruri”, adaugă Dakowicz .

“Naţiunea care era considerată odată ca fiind un tarâm al abstinenţei acum a devenit plină de alcoolici înrăiţi”, comentează jurnaliştii de la DailyMail.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă