27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialFinal de campanie, început de mandat

Final de campanie, început de mandat

Am început bătălia electorală cu emoţiii şi speranţă. Mă aflam la primul test electoral din cariera mea politică, pe un loc eligibil la Consiliul Judeţean Cluj. Ştiam că nu trebuie să-mi dezamăgesc colegii care mi-au acordat încrederea acestei poziţii pe lista alianţei şi mai ales că am o datorie enormă faţă de alegătorii cărora le transmit dorinţele şi propunerile mele.

 

Situaţia economică a României este proastă, dar şi mai grav este climatul moral şi psihologic al populaţiei. După atâtea dezamăgiri repetate, oamenii nu mai au încredere în politicieni, nu se mai aşteaptă la nimic bun, sunt dezamăgiţi şi scârbiţi. Cu greu am reuşit să mobilizez votanţii să-şi depăşească reţinerile şi să vină la urne, nu doar pentru a sancţiona fosta putere, ci pentru a participa alături de noi la construirea unei ţări mai prospere. Am crezut întotdeauna în mesajele pozitive şi sper că în această campanie am demonstrat că pun mare preţ pe proiecte. Aşa cum am relatat deja, am fost în continuă mişcare, prin judeţ, în oraş şi la emisiuni TV sau radio. A fost pentru mine o experienţă unică, bogată în discuţii pro şi contra, reliefându-se în mod clar o concluzie: oamenii vor o schimbare de atitudine din partea celor care-i reprezintă în instituţiile statului!

Sper ca din funcţia mea actuală pe care votanţii mi-au încredinţat-o să-mi duc la îndeplinire cu succes sarcina de a-i reprezenta pe toţi clujenii, imparţial, cu cinste şi integritate.

Chiar dacă clujenii şi românii în general sunt dezamăgiţi de politică, am observat în decursul campaniei că cei mai mulţi sunt interesaţi de cei care îi vor administra, doar că nu mai posedă un sentiment de încredere faţă de politică şi politicieni.

Respectul cetăţeanului trebuie să devină preocuparea noastră imediată şi câştigarea încrederii prin transparenţă şi bunăstare.   

Text preluat de pe www.aureliacristea.ro

Cele mai citite

Acord de principiu al statelor UE, pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova

Ambasadorii celor 27 de ţări ale Uniunii Europene şi-au dat "acordul de principiu" cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Republica...

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...

Germania, victorie la scor contra Scoției, în primul meci de la EURO 2024

Germania a învins seara trecută, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al Campionatului European de fotbal EURO 2024. Scorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă