17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialFiica lui Adrian Enache, atacată cu un briceag de paznicul blocului

Fiica lui Adrian Enache, atacată cu un briceag de paznicul blocului

Fiica lui Adrian Enache a fost atacată, sâmbătă, de paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei, informează Mediafax. 

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 06.00, la scurt timp după ce Diana Enache a ajunsla blocul în care locuieşte tatăl ei, în zona Băneasa. Tânăra a intrat în apartament şi, întrucât nu a putut să aprindă luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere să verifice siguranţele de la panoul electric.

În timp ce urcau scările, paznicul, în vârstă de 46 de ani, de origine libaneză, a scos un briceag şi a atacat-o pe fata cântăreţului Adrian Enache, producându-i răni în zona mâinilor. Diana Enache a reușit să fugă și să se refugieze la un hotel din apropierea blocului, de unde a anunțat poliția.

Fiica lui Adrian Enache a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul a fost dus la audieri, la Secţia 2 Poliţie.

Paznicul le-a declarat anchetatorilor că Diana Enache i-a adus injurii şi că el nu a putut suporta acest lucru, mai ales că în această perioadă este Ramadanul, o sărbătoarea foarte importantă în religia sa.

Bărbatul a fost reţinut, iar anchetatorii cer instanţei arestarea lui preventivă, acesta fiind cercetat pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru abuz în serviciu, întrucât fapta s-a petrecut în timpul programului său de lucru, au mai spus sursele citate.

Cântăreţul Adrian Enache a depus plângere la poliţie pe numele agresorului.

Cele mai citite

Isărescu: Când datoria depăşeşte 50%, trebuie luate măsuri

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a afirmat că, atunci când datoria depăşeşte 50% din PIB trebuie luate măsuri. Mugur Isărescu a fost întrebat,...

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...

Interpol l-a plasat în căutare internațională pe Mohamed Amra, ai cărui complici au ucis doi polițiști

Organizația internațională a poliției, INTERPOL, l-a plasat la rubrica "Wanted persons" ("Persoane căutate") pe Amra Mohamed (30 de ani), arestatul care a fugit de...
Ultima oră
Pe aceeași temă