-0.1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialFacebook vrea să transmită meciurile din Liga de Fotbal American

Facebook vrea să transmită meciurile din Liga de Fotbal American

Reţeaua de socializare Facebook este în discuţii cu Liga Profesionistă de Fotbal American (NFL) în vederea achiziţionării drepturilor de difuzare a meciurilor din acest campionat, informează AFP, citată de Agerpres.

Facebook concurează, pentru a putea transmite meciurile, cu postul de televiziune CBS. Facebook a confirmat existenţa unor astfel de negocieri, anunţate prima dată de vicepreşedintele pe probleme de parteneriate al reţelei, Dan Rose, pe site-ul Variety. 

Cea mai prosperă ligă sportivă din lume -NFL – încearcă noi modalităţi de dezvoltare şi a permis reţelei Yahoo să difuzeze, gratuit, un meci pe 25 octombrie, o premieră pentru un astfel de mare campionat. 

Potrivit Variety, pe lângă Facebook, site-ul Amazon şi operatorul de telefonie Verizon se află în negocieri cu NFL. 

Nici partenerii tradiţionali nu şi-au spus însă ultimul cuvânt, Leslie Moonves, preşedinte director general al CBS, care include canalul gratuit cu acelaşi nume, a menţionat că este în discuţii cu NFL.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Deca acoperă manevrele rectorului Universității din București

Ministerul Educației, condus de Ligia Deca, închide ochii la manevrele rectorului Universității din București (UB), Marian Preda, pentru angajarea lui Bogdan Oprea, fost purtător...
00:01:16

Italia va părăsi Inițiativa Belt and Road a Chinei

Italia a informat oficial China că părăsește Inițiativa Centura și Drumul (BRI-Belt and Road), respingând temerile că decizia ar putea deteriora relațiile și ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă