17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialExtremiștii de la Noua Dreaptă au cerut în stradă demisia premierului Cioloș

Extremiștii de la Noua Dreaptă au cerut în stradă demisia premierului Cioloș

Peste o sută de persoane au cerut demisia lui Dacian Cioloş la Cluj. Manifestanţii, care făceau parte din organizația Noua Dreaptă, s-au declarat nemulţumiţi că premierul permite aducerea de migranţi islamişti în România, informează B1 TV.

Preşedintele Noii Drepte Cluj, Codrin Goia, a declarat că participanţii la marş au mai dorit să atragă atenţia asupra pericolelor care se abat asupra României. Participanţii la marş, membri şi simpatizanţi ai Noii Drepte, s-au adunat în Piaţa Mihai Viteazu din Cluj-Napoca cu steaguri tricolore sau cu torţe pe care le-au aprins. Oamenii au avut şi o nemulţumire. Au cerut demisia lui Dacian Cioloş.

”Noi, aici, ne putem numi apărători ai României faţă de invazia islamică şi cerem demisia premierului Dacian Cioloş pentru că permite aducerea migranţilor şi pentru nerespectarea Constituţiei unde se spune că teritoriul ţării nu poate fi colonizat cu populaţii străine. Acest om nu mai reprezintă România, nu ne mai reprezintă pe noi, ca români”, a declarat Codrin Goia, liderul organizaţiei locale a Noua Dreaptă.

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme în căsnicie”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme în căsnicie, susține o persoană din interior. Cei doi locuiesc în case separate. Cu toate acestea, verighetele...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...
Ultima oră
Pe aceeași temă