31 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialExpoziții de mașini românești și de vehicule militare, în weekend în Capitală

Expoziții de mașini românești și de vehicule militare, în weekend în Capitală

Bucureștenii pot admira în weekend o expoziție inedită de mașini românești, în Parcul Lumea Copiilor, precum și una de vehicule istorice militare, la Muzeul Național Militar, cele două evenimente fiind organizate de Retromobil Club.

Sâmbătă, în intervalul 18.00 – 20.00, în Rotonda Parculului Lumea Copiilor va avea loc cea de-a patra ediție a expoziției "Fabricat în România".

Trecătorii vor putea admira cu această ocazie zeci de automobile, autoutiliare, camioane, dar și motociclete şi motorete de fabricație românească.

Expoziția este deschisă sâmbătă și la Suceava (Iulius Mall – 10.00 – 13.00) și Baia Sprie (Centrul Civic – 10.00-12.00), unde este inclusă în manifestările orcazionate de "Zilele Orașului".

Duminică, Muzeul Militar Național găzduiește cea de-a doua ediție a expoziției "Vehicule Istorice Militare", în intervalul 10.00 – 12.00.

Cele mai citite

PNL va avea candidat propriu pentru Președinția României, cel mai probabil fiind Nicolae Ciucă

PNL va avea un candidat propriu pentru funcția de președinte al României, la alegerile din toamna anului 2024, excluzându-se ideea ca PNL să susțină...

DiscoverEU. CE distribuie peste 1.400 de permise de călătorie tinerilor români

Ultima rundă a programului DiscoverEU, anunțată de Comisia Europeană luni, va oferi un total de 35.511 de permise de călătorie tinerilor din Europa, din...

Ne încălzim cu Bulgaria și Liechtenstein. România, ultimele teste înainte de EURO 2024

România pregătește participarea la EURO 2024 cu amicalele împotriva Bulgariei și Liechtensteinului, care se dispută astăzi și vineri pe Stadionul Steaua din Capitală. Selecționerul Edward...
Ultima oră
Pe aceeași temă