31 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialEXPLOZIE în Reşiţa: Doi oameni au fost răniţi

EXPLOZIE în Reşiţa: Doi oameni au fost răniţi

Două persoane au fost grav rănite, sâmbătă la prânz, în urma unei explozii produse într-un apartament din Reşita,informează Mediafax. La ora transmiterii acestei ştiri, mai multe persoane au fost evacuate din clădire, care a fost afectată în urma deflagraţiei,

Anca Balint, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, a declarat că explozia s-a produs într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de patru etaje, din cartierul Reng, din Reşiţa.

Potrivit sursei citate, ultimul etaj a fost “compromis”, în urma deflagraţiei fiind afectate şi alte etaje ale clădirii.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de urgenţă sosite la faţa locului au evacuat cinci persoane din clădirea afectată, două persoane având nevoie de îngrijiri medicale şi fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa cu ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Urgenţă.

Sursa citată a mai spus că, la ora actuală, la faţa locului se află şi o echipă a a EON, care urmează să stabilească împrejurările şi cauzele care au determinat producerea exploziei.

“Aşteptăm, de asemenea, ca reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Construcţii să constate în ce măsură este afectată clădirea în care s-a produs explozia. Pe fiecare etaj există câte patru apartamente. Încă nu avem numărul total al celor care stau în acest imobil”, a spus Anca Balint.

Aceeaşi sursă a adăugat că Primăria Reşita asigură cazarea persoanelor evacuate.

Din primele informaţii de la faţa locului a reieşit că deflagraţia s-a produs, cel mai probabil, în urma unei acumulări de gaze, pereţii garsonierei unde a avut loc explozia fiind complet distruşi, iar multe din geamurile altor apartamente fiind sparte de suflul deflagraţiei.

Cele mai citite

Guvernul din Maldive a interzis intrarea israelienilor în țară

Israelienii nu mai au voie să intre în Maldive, în contextul conflictului din Fâșia Gaza cu organizația teroristă Hamas, anunță guvernul țării. Biroul prezidențial al...

A început procesul lui Hunter Biden. Ce pedeapsă riscă fiul președintelui SUA

Procesul în care fiul actualului preşedinte american Joe Biden, Hunter Biden, este acuzat pentru deţinere ilegală de armă a început luni la un tribunal...

Clifford Chance Badea a asistat J.C. Flowers & Co. la finalizarea cu succes a vânzării First Bank către grupul Intesa

Clifford Chance Badea, biroul de la București al firmei globale de avocatură Clifford Chance, a asistat J.C. Flowers & Co. la finalizarea vânzării First...
Ultima oră
Pe aceeași temă