22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialEric de Oliveira a fost transferat la Al Ahli. Pandurii rămâne fără...

Eric de Oliveira a fost transferat la Al Ahli. Pandurii rămâne fără omul de creaţie!

Cel mai important jucător al formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Eric, a fost transferat la clubul arab Al Ahli. Brazilianul a semnat un contract pentru un an şi jumătate.

Bogatul club din Arabia Saudită a plătit 1,2 milioane euro pentru starul gorjenilor, iar acesta va încasa circa 450.000 euro anual.

Nu a fost dorinţa mea de a pleca aşa de mare, am vorbit cu domnul Condescu, m-am simţit bine la Pandurii. În şase luni am câştigat mai mulţi bani decât în toţi cei şapte ani în România. Am un regret, că nu am ajuns la o echipă de tradiţie din România, da am jucat la o echipă mare, Pandurii“, a declarat Eric, conform Dolce Sport.

“Clubul din Arabia Saudită a anunţat că managerul sportiv Fahad bin Mohammed Barbaa s-a deplasat la Bucureşti pentru perfectarea contractului cu jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu, după ce în ultimele zile s-a ajuns la un acord cu clubul din Târgu Jiu în vederea perfectării acestui transfer”, anunţă clubul gorjean pe siteul său.

Eric de Oliveira, 28 de ani, care a mai evoluat la  Metropolitano (Brazilia), a venit în România în vara anului 2008, când a semnat un contract cu Gaz Metan. Aici a rămas până în iunie 2013, cu excepţia câtorva luni petrecute în Ucraina, La Karpatîi Lvov. Din iulie Eric a jucat la Pandurii, pentru care a arătat o formă extraordinară, ce i-a adus titlul de cel mai bun stranier al campionatului.

 

Cele mai citite

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, poate face un nou apel împotriva extrădării în SUA

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, poate face un nou apel împotriva extrădării în SUA, a decis Înalta Curte, potrivit BBC. Julian Assange a primit permisiunea de...

Un șef militar secret al Hamas a pus la cale atacul din 7 octombrie asupra Israelului

Liderul militar evaziv al Hamas, Mohammed Deif, unul dintre creatorii din spatele a ceea ce Israelul a numit momentul 11 septembrie, vorbește rar și...

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan: “Bilanțul lui este matematic zero”

Candidatul PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, Sebastian Burduja, a criticat dur activitatea actualului edil, Nicușor Dan, într-o conferință de presă susținută...
Ultima oră
Pe aceeași temă