14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialElevă, SPULBERATĂ de un microbuz

Elevă, SPULBERATĂ de un microbuz

O elevă de 16 ani a murit, miercuri dimineaţă, după ce a fost lovită de un microbuz în timp ce mergea pe marginea şoselei, iar o femeie de 76 de ani, care se afla în microbuz, a fost grav rănită, accidentul producându-se pe drumul european 70, în localitatea doljeană Răcari, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dolj, Adrian Căpraru, accidentul s-a produs în jurul orei 6.45, în localitatea Răcari, eleva fiind lovită de un microbuz de transport persoane în timp ce mergea pe marginea şoselei.

Citeşte şi ACCIDENT în lanţ pe DN2: 2 persoane, printre care şi un copil, RĂNITE

“Şoferul unui autourism Volkswagen Golf a redus viteza în mers, semnalizând către stânga, moment în care a fost lovit în spate de un microbuz de transport persoane al cărui şofer nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de maşina din faţa lui. În momentul impactului, microbuzul a ricoşat către partea dreaptă a şoselei şi a lovit o fată de 16 ani care mergea pe marginea drumului”, a spus Căpraru.

Potrivit acestuia, la faţa locului au ajuns echipaje ale Ambulanţei, care au încercat să o resusciteze pe fată, însă aceasta nu a putut fi salvată.

În microbuz se aflau aproximativ zece persoane, iar una dintre acestea, o femeie de 76 de ani, a rămas încarcerată. Ea a fost preluată de medici în stare gravă şi dusă la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Citeşte şi Oradea: Bărbat pe moped, OMORÂT de o maşină pe trecerea de pietoni

Cele mai citite

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...

Orban, mesagerul lui Putin? Rusia consideră “acțiune ostilă” decizia UE de a nu ține cont de refuzul Ungariei în privința ajutorului pentru Ucraina

Decizia UE de a nu ține cont de obiecțiile Ungariei în chestiunea sprijinului pentru Ucraina este inclusă de Rusia în seria "acțiunilor ostile", a...

Autoritățile grecești au confiscat peste 109 kilograme de cocaină ascunse într-un container cu calamari

Autoritățile grecești au confiscat peste 109 kilograme de cocaină ascunse într-un container cu calmari congelați la bordul unei nave inspectate în portul Pireu, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă