28.3 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSpecialDUCKADAM, INTERNAT din nou

DUCKADAM, INTERNAT din nou

Helmuth Duckadam a fost internat din nou la spital, transmite Realitatea TV.

Citeşte şi:

DUCKADAM, INTERNAT de URGENŢĂ la SPITAL

Potrivit primelor informaţii, Duckadam a fost internat de urgenţă, joi după-amiază, la Spitalul Militar.

Fostul portar ar fi acuzat dureri în zona braţului drept.

Helmuth Duckadam a ajuns din nou la spital la doar şase zile după ce, vinerea trecută, a fost internat de urgenţă şi a fost supus unei intervenţii minore.

Oficialul FC Steaua va susţine, vineri, de la ora 10.00, la Spitalul Militar Central, o conferinţă de presă.

Helmuth Duckadam a fost internat, săptămâna trecută, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Duckadam a chemat ambulanţa pentru a fi transportat la spital după ce, în timp ce se afla cu fiica sa în vârstă de patru ani pe faleza din Constanţa, a vrut să o ia în spate. El a spus că s-a forţat un pic şi, date fiind problemele anterioare pe care le-a avut la braţul drept, un cheag de sânge i-a blocat circulaţia la antebraţ.

Helmuth Duckadam a fost transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, fiind apoi internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară cu diagnosticul “insuficienţă arterială acută la antebraţul drept”.

În cursul nopţii de joi spre vineri a primit tratament şi a fost monitorizat, iar vineri dimineaţă a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe artera radială a braţului, pentru a fi îndepărtate cheagurile de sânge.

În 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreaptă, la Timişoara.

Duckadam a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, când a apărat patru penaltiuri, intrând în Cartea Recordurilor. Cu “roş-albaştrii” a mai cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. Are 133 de meciuri în prima ligă şi două selecţii la echipa naţională.

Cele mai citite

Ciucă și Ciolacu se visează Nicușori

Tandemul Ciu-Cio, care a ținut România într-o stabilitate ce a detonat toate prețurile și a adus țara la cel mai înalt nivel de îndatorare...

Aur pentru David Popovici la Europene în proba de 200 m liber

Înotătorul român David Popovici a obținut medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatele Europene de natație de la Belgrad, vineri...

Cifrele europene confirmă avansul economic al României sub guvernarea PSD

Datele Eurostat arată că după ce a depășit Ungaria, România a egalat și Polonia în ceea ce privește nivelul de trai al populației. Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă