14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialDouă CADAVRE CARBONIZATE, găsite într-o maşină ABANDONATĂ pe câmp. Vezi cum s-a...

Două CADAVRE CARBONIZATE, găsite într-o maşină ABANDONATĂ pe câmp. Vezi cum s-a întâmplat GROZĂVIA

Două cadavre carbonizate, descoperite într-o maşină incendiată şi abandonată pe câmp, în localitatea Pomi din judeţul Satu Mare. Este vorba despre un pastor la o biseică din Bistriţa Năsăud şi fiul său, în vârstă de 9 ani. Ei plecaseră să găsească un loc pentru tabăra de vară a unei fundaţii pe care o conducea.

După efectuarea examinării celor două cadavre, medicul legist a ajuns la concluzia că ambii au avut parte de o moarte extrem de violentă. Legistul a descoperit că minorul a suferit lovituri puternice la cap, iar pe gât avea mai multe tăieturi. Tatăl său a fost lovit, de asemenea, în zona capului şi la gât.

Anchetatorii spun că autorul a încercat să şteargă urmele crimei, astfel că i-a băgat pe cei doi în dubă, în partea din spate. Apoi a incendiat autovehiculul, însă acesta a ars doar în partea din faţă, cadavrele rămânând neatinse de flăcări.

Poliţiştii merg şi pe ipoteza că omorul a fost făcut în scop de jaf. Cel mai probabil cei doi au luat la drum călători de ocazie. Pentru identificarea urmelor infractorilor a fost folosit un câine de urmă.

Maşina este înmatriculată în judeţul Bistriţa Năsăud.

O echipă de criminalişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au mers, marţi, la Satu Mare pentru anchetă. Există suspiciuni de omor în acest caz.

”Din dispoziţia conducerii Poliţiei Române, o echipă complexă formată din ofiţeri specialişti ai Serviciului Omoruri al Direcţiei de Investigaţii Criminale din I.G.P.R. şi expert criminalist din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică se deplasează în judeţul Satu-Mare, comuna Pomi”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Ofiţerii vor acorda sprijin de specialitate colegilor de la I.P.J. Satu – Mare şi procurorului de caz, în elucidarea modului în care s-a produs decesul celor două persoane, mai arată comunicatul poliţiei.

Cele mai citite

Avertizare meteo pentru Pakistan. Temperaturile au atins 53 de grade Celsius

Autoritățile pakistaneze au emis luni o avertizare serioasă pentru femeile însărcinate și persoanele în vârstă, din cauza valului de căldură extremă care afectează țara....

Vladimir Putin, mesaj către Europa, dacă Ucraina va folosi armament occidental contra Rusiei: „Să fie conştienţi cu ce se joacă”

Preşedintele rus Vladimir Putin a ameninţat marţi Europa cu „consecinţe grave” dacă ţările NATO vor permite Ucrainei să folosească armamentul occidental pentru a ataca...

Dănuț Coman, prezentat oficial la FC Argeș! Primele declarații ale noului președinte

Fostul portar Dănuţ Coman a declarat, marţi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de preşedinte al echipei de...
Ultima oră
Pe aceeași temă