29.4 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSportFotbalDănuț Coman, prezentat oficial la FC Argeș! Primele declarații ale noului președinte

Dănuț Coman, prezentat oficial la FC Argeș! Primele declarații ale noului președinte

Fostul portar Dănuţ Coman a declarat, marţi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de preşedinte al echipei de ligă secundă FC Argeş, că se întoarce într-un moment greu, dar că îşi doreşte să reconstruiască acest club.

„Nu a fost o decizie uşoară de luat. Am plecat în 2005 de la FC Argeş la Rapid şi m-am întors acum, după 19 ani. M-am întors într-un moment greu, dar îmi doresc foarte mult să reconstruim acest club şi să-l readucem acolo unde ne dorim toţi. Şi mai ales ne dorim să reziste, să aibă continuitate, să aibă o infrastructură adecvată, decât să ajungem în Liga I. E adevărat, toţi ne dorim să ajungem cât mai rapid în Liga I, dar e foarte important ca acest club să facă paşii corecţi, să reconstruim atât la nivel administrativ, cât şi la nivel sportiv. E un nou început şi voi pune prima cărămidă din punct de vedere sportiv. Eu mi-aş fi dorit să găsesc FC Argeş în Liga I, dar fotbalul nu îţi oferă garanţii, fotbalul nu e matematică”, a afirmat el.

„Am venit cu tot sufletul aici, am încredere foarte mare în domnul primar. Am toată deschiderea şi sper ca împreună să facem lucruri deosebite la Piteşti. Am nevoie de toată lumea, am nevoie de suporteri, trebuie să fim o adevărată familie pentru a reuşi tot ceea ce ne-am propus. Sunt foarte liniştit, deşi responsabilitatea este foarte mare. Sunt liniştit pentru că văd bucuria oamenilor şi sunt mândru că nu m-au uitat. Aşa că nu îmi rămâne decât să muncesc zi de zi, iar toată energia şi tot ceea ce am învăţat în aceşti ani le voi pune în slujba acestui club. Sper ca împreună să ne bucurăm de succese”, a menţionat Coman, care a recunoscut că a avut şi trei oferte de la cluburi din Superligă.

În ceea ce priveşte postul de antrenor, noul preşedinte a menţionat că are mai multe variante, însă primul tehnician cu care va discuta este Nicolae Dică.

„Mă văd diseară cu Nicolae Dică, unul dintre antrenorii pe care îi doresc foarte mult. Eu îl cunosc foarte bine pe Nicolae Dică, ştiu cât îşi iubeşte acest club şi cât îşi doreşte să facă performanţă. Vă rog să aveţi încredere în deciziile pe care le iau”, a spus Coman.

Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că noul preşedinte va avea putere deplină la FC Argeş.

„Dani Coman va avea putere de decizie totală, atât pe plan sportiv, cât şi administrativ. Adică el îşi va stabili colaboratorii, stafful tehnic şi cu siguranţă va avea cuvântul decisiv în completarea lotului de jucători. Ni l-am dorit de foarte mult timp, acesta este şi motivul pentru care nu am fost de acord cu altă variantă. Am vrut la FC Argeş un om serios, un profesionist desăvârşit, o voce respectată în fotbalul românesc, dar mai ales un om care s-a format la acest club. Şi acesta nu putea să fie decât Dani Coman”, a precizat Gentea.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Weekend cu caniculă, în aproape toată țara

Peste trei sferturi din ţară se va afla, vineri, sâmbătă şi duminică, sub avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de căldură, informează Administraţia Naţională...

Rusia – Ucraina, ziua 849: SUA permit Ucrainei să lovească în interiorul Rusiei cu armele trimise de ele

Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi în interiorul Rusiei, nu doar pe teritoriul rus din apropierea regiunii ucrainene Harkov, forţe...

Weekend cu caniculă, în aproape toată țara

Peste trei sferturi din ţară se va afla, vineri, sâmbătă şi duminică, sub avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de căldură, informează Administraţia Naţională...
Ultima oră
Pe aceeași temă