12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialDonații pentru victimele din Colectiv, din încasările Galei Superkombat. Cauza, promovată în...

Donații pentru victimele din Colectiv, din încasările Galei Superkombat. Cauza, promovată în peste 100 de țări!

Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a spus că jumătate din încasările de la finala Superkombat, care va avea loc în București, va fi donată victimelor incendiului din clubul Colectiv. Telespectatori din peste 100 de țări vor vedea la televizor un cont în care să facă donații pentru această cauză, potrivit Mediafax.

“Suntem profund îndureraţi de ce s-a întâmplat la Colectiv, mai ales că fiecare dintre noi a avut un prieten care să fi suferit din cauza acestei tragedii fără precedent. Iniţial, chiar ne-am gândit la amânarea galei, dar cred că putem fi mai mult de ajutor aşa şi de aceea am decis că jumătate din banii de pe bilete să ajungă pentru ca cei aflaţi acum în spital să poată urma un program de recuperare eficient. Campania Fight for Life, prin care am ajutat până acum victimele inundaţiilor din Vaideeni şi copiii bolnavi de cancer de la Fundeni, se va dedica exclusiv acestor cazuri în perioada următoare”, a declarat preşedintele Superkombat.

Citește și Trei zile de la tragedia din Colectiv, ultima de doliu național

De asemenea, în timpul galei transmise în direct în peste 100 de ţări prin intermediul Fight Box şi Eurosport, pe grafica de televiziune va rula un cont al unei fundaţii pentru ca telespectatorii din străinătate să poată dona pentru această cauză.

Superkombat lansează un apel şi pentru Ediţia Specială de pe 12 decembrie, din Italia, de la Torino, acolo unde vor lupta Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş. “E o tragedie fără margini şi trebuie să fim mai solidari ca niciodată. Vom organiza o strângere de fonduri pentru a da o mână de ajutor victimelor”, a spus şi Răzvan Botoi, promotorul local al galei de la Torino.

Citește și Reacția Simonei Halep după incendiul din Colectiv: “Din păcate acesta e singurul ajutor pe care îl pot oferi”

Cel mai mare eveniment al anului pe reguli K-1, finala Superkombat din 2015, care va programa o piramidă internaţională la categoria grea, dar şi meciul pentru titlul mondial dintre Andrei Stoica şi spaniolul Jorge Loren, va avea loc sâmbătă, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă din Complexul Sportiv Dinamo. Biletele sunt disponibile în reţeaua eventim.ro.

 

 

Cele mai citite

România va primi gaze din Qatar, ca alternativă la gazele din Azerbaidjan

România va primi gaz natural lichefiat din Qatar, ca alternativă la producția autohtonă și la gazele pe care România le va primi din Azerbaidjan. Acest...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...
Ultima oră
Pe aceeași temă