16.1 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialDoi tineri din Vâlcea, care au jefuit o bătrână apoi i-au incendiat...

Doi tineri din Vâlcea, care au jefuit o bătrână apoi i-au incendiat casa, arestați

Doi bărbați în vârstă de 21 de ani din judeţul Vâlcea, acuzaţi că au jefuit o bătrână după care, pentru a şterge urmele, au dat foc casei în care aceasta locuia, au fost arestați preventiv. În urma anchetei poliţiştii îi suspectează pe cei doi de comiterea mai multor tâlhării, informează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, cei doi bărbaţi, din comuna Suteşti judeţul Vâlcea, au fost arestaţi preventiv pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

Poliţiştii au ajuns să-i ancheteze pe cei doi în urma unui incendiu produs la sfârşitul lunii mai la o locuinţă din comuna Suteşti. La acea dată, casa unei bătrâne de 79 de ani a luat foc şi a ars în totalitate, cadavrul proprietarei fiind găsit carbonizat.

Întrucât casa nu era racordată la reţeaua de alimentare cu energie electrică, iar pompierii au stabilit drept cauză probabilă utilizarea focului, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au stabilit că în noaptea incendiului cei doi tineri au intrat prin efracţie în casa bătrânei, i-au luat acesteia banii pe care îi avea în casă şi mai multe bunuri după care, pentru a şterge urmele, au dat foc locuinţei.

Extinzând cercetările, anchetatorii au stabilit că cei doi sunt suspectaţi în alte trei cazuri de tâlhărie produse în cursul acestui an.

Cele mai citite

Pandele a încercat să se autoplagieze și să-și ducă teza la Primăria Capitalei. Plagiat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul-doctor de Voluntari, Florin Pandele, este acuzat că a comis furt intelectual. Se pare că Florentin Pandele ar fi încercat să se...

Preşedintele Iohannis a promulgat legea prin care gravidele şi părintele singur nu pot fi obligaţi să presteze muncă de noapte

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru modificarea art. 128 alin. (2) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii. Actul normativ prevede că...

CCR a amânat pentru 3 iunie sesizarea ICCJ în legătură cu legea privind prelungirea insolvenţei

Curtea Constituţională a României a amânat, miercuri, pentru 3 iunie, dezbaterile pe sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în legătură cu Legea...
Ultima oră
Pe aceeași temă