17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialDoi români, condamnaţi la închisoare pe viaţă în Italia pentru o crimă

Doi români, condamnaţi la închisoare pe viaţă în Italia pentru o crimă

Doi imigranţi români au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, iar altul la 16 ani de închisoare pentru uciderea unui pensionar, în Italia, în 2011, informează site-ul publicaţiei Il Gazzettino, citat de Mediafax.

Decizia a fost luată de judecătorul Mariella Fino, de la Tribunalul din Padova, unde s-a judecat procesul privind uciderea pensionarului italian Alessandro Malvestio, în vârstă de 72 de ani, găsit mort pe 20 ianuarie 2011 în locuinţa sa din Massanzago (provincia Padova, nord-est).

Românii Georgel Frumuzache, în vârstă de 45 de ani, şi Iulian Cătălin Sava, 33 de ani, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru omor calificat.

Cei doi români au fost găsiţi vinovaţi de uciderea pensionarului, după ce îl bătuseră şi îl legaseră la gură pentru a-i fura obiecte şi bani din locuinţă.

Un alt român, Florin Petru Contandache, a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru complicitate la crimă, el rămânând în faţa locuinţei pe parcursul delictelor.

Cele mai citite

Ciucă, reacție cu privire la tentativa de asasinat asupra premierului slovac

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a condamnat ferm tentativa de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico. A subliniat că astfel de acte de violență sunt...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...
Ultima oră
Pe aceeași temă