12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialDeţinutul evadat de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins în Gara...

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins în Gara Constanţa

Deţinutul de la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, care ispăşea o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru furt şi care a evadat, luni, de la un punct de lucru, a fost prins în Gara din Constanţa, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, Alexandru Puenaru, în vârstă de 28 ani, a fost prins, în noaptea de luni spre marţi, de către doi ofiţeri şi un agent din cadrul penitenciarului, în zona parcului din faţa Gării Constanţa.

Deţinutul, care la începutul lunii august urma să intre în comisia de eliberare condiţionată, a fost reîncarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

Bărbatul făcea parte dintr-un grup de 20 de deţinuţi care lucrau la o clădire aflată în construcţie în municipiul Constanţa, iar luni, profitând de neatenţia paznicilor, a fugit de la punctul de lucru.

Acesta fusese condamnat în 2011 la o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru furt şi executa pedeapsa în regim semideschis în Secţia Valea Seacă. Dosarul său urma să fie analizat în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată la începutul lunii august 2013.

Conducerea penitenciarului a dispus începerea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă