12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialDeclaraţii după Steaua - Chelsea 0-4: Grupa se va juca doar în...

Declaraţii după Steaua – Chelsea 0-4: Grupa se va juca doar în trei, Steaua e zero

Steaua a pierdut aseară meciul cu Chelsea Londra, scor 0-4, contând pentru etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Primele reacţii nu au întârziat să apară, campioana României fiind desfiinţată de presa internaţională, potrivit Mediafax.

Presa din Anglia titra după înfrângerea Stelei la Bucureşti că în grupa E au mai rămas doar trei echipe: Chelsea, Basel şi Schalke, deoarece campioana României ar fi prea slabă pentru a mai fi luată în considerare. 

Alte reacţii au venit de la jucători şi cei doi antrenori. “Nu sunt foarte multe lucruri de spus. Am făcut un meci foarte slab, nu am reuşit să ne creăm ocazii de gol şi să contracarăm ceea ce ei ei au reuşit astăzi, şi anume contraatacul lor. Nu ne-am ridicat la nivelul Ligii Campionilor la niciun capitol. Nu caut un singur vinovat, toţi suntem vinovaţi şi probabil cel mai mare vinovat sunt eu. Nu vreau să mă gândesc la şansele de calificare, vreau să mă gândesc la următorul meci cu Basel unde sper să obţinem primele trei puncte”, a declarat Reghecampf.

“Clar avem o poziţie mai bună după acest meci. Am lăsat o impresie mai bună după ce în prima etapă am pierdut. Nu vreau să mă gândesc la primul loc în grupă, acum totul e deschis, mă gândesc la calificare doar. Oricum urmează şi meciurile dintre Steaua şi FC Basel şi nu se ştie dacă îşi vor împărţi punctele sau una dintre ele va câştiga. Noi am făcut un joc perfect, din primul minut am ştiut că vom câştiga. Sunt de mulţi ani în fotbal şi am ştiut asta. Pentru Steaua a fost mult mai dificil astăzi, decât în Germania cu Schalke. Am controlat jocul în totalitate, ne-am apărat foarte bine şi am atacat foarte bine. Au mai fost alte partide în acest sezon în care am jucat foarte bine, dar astăzi am pus presiune 90 de minute şi pentru asta sunt mulţumit”, a declarat Mourinho, care a precizat că nu se pune problema ca Torres să aibă o accidentare gravă.

Samuel Eto’o este de părere că Chelsea poate câştiga Liga Campionilor anul acesta, în timp ce Juan Mata a spus că echipa sa avea mare nevoie de o victorie împotriva Stelei după eşecul cu Basel.

“Suntem foarte mulţumiţi. Din primul minut s-a văzut că eram extrem de motivaţi şi am meritat victoria cu 4-0. Vrem să câştigăm grupa şi vom face totul pentru a reuşi. Mai sunt patru meciuri şi se pot întâmpla multe, dar cele două partide cu Schalke vor fi cruciale”, a spus Schurrle, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Chelsea.

În tabăra roş-albaştrilor predomină supărarea. Steliştii nu au ascuns faptul că le este ruşine de evoluţia împotriva lui Chelsea. “E un scor dureros. Toată echipa a jucat slab. Mai avem şanse dacă facem puncte cu Basel. În seara asta Chelsea a jucat foarte bine, şi-a creat foarte multe ocazii de gol. Nu prea am avut ce să facem în această seară. Neapărat trebuie să câştigam cu Basel. Nu cred că dacă era Pintilii puteam să facem un scor mai bun”, a spus Tătăruşanu.

Clasamentul grupei E este următorul: Schalke (6 puncte), Chelsea (3 pct), Basel (3 pct), Steaua (0 pct). Următorul meci al Stelei este cel din 22 octombrie, de la Bucureşti, împotriva elveţienilor de la Basel.

 

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă