30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialDecizia de eliberare a lui Gigi Becali a fost amânată. Vezi motivaţia...

Decizia de eliberare a lui Gigi Becali a fost amânată. Vezi motivaţia judecătorului

Instanţa a amânat pentru miercuri, 19 iunie, o decizie în privinţa cererii de eliberare pentru trei luni a lui Gigi Becali, informează b1.ro.

Judecătorul a declarat că a luat această decizie deoarece are multe recursuri de soluţionat şi nu ar avea timp să se pronunţe mai devreme.

Tot miercuri, la Tribunal se va judeca şi cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, primite în dosarul ”Valiza” şi dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Becali a afirmat, în faţa instanţei, că aceasta este ultima şansă de a-şi salva afacerile şi că după aceste trei luni va putea să îşi lase familia şi echipa Steaua în siguranţă.

Totodată, finanţatorul a precizat că va respecta orice condiţie va pune judecătorul, numai să fie alături de familie şi a promis că se va întoarce la penitenciar pentru a-şi executa pedeapsa.

Avocaţii lui Gigi Becali au înaintat o cerere portrivit căreia latifundiarul din Ghencea să îşi amâne executarea pedepsei cu trei luni pentru a-şi pune în ordine afacerile.

 

Cele mai citite

Trei membri de vârf ai NATO transmit un mesaj comun. SUA, Canada și Marea Britanie vor contracara imixtiunile Rusiei în Republica Moldova

Departamentul de Stat al SUA a difuzat un mesaj comun, din partea guvernelor Statelor Unite, Canadei și Marii Britanii, care subliniază că aceste trei...

Elena Lasconi își anunță candidatura la șefia USR

Elena Lasconi, primarul reales din Câmpulung, și-a anunțat candidatura la șefia USR, după ce în prealabil a spus că vrea să se asigure că...

Caţi pensionari au primit indemnizaţie socială, în mai 2024

Numărul total al beneficiarilor de indemnizaţie socială pentru pensionari a fost, în mai 2024, de 1.136.278 persoane, cu 334 mai mic comparativ cu luna...
Ultima oră
Pe aceeași temă