30 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialDeces suspect: O cântăreaţă de muzică populară, găsită moartă în casă

Deces suspect: O cântăreaţă de muzică populară, găsită moartă în casă

TRAGEDIE. Cântăreaţa de muzică populară Viorica Ciotoi a fost gasită moartă în locuinţa sa din Cătămărăşti Deal, judeţul Botoşani. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost descoperită decedată în camera garsonierei sale, iar în acel moment în imobil se mai aflau cei doi copii ai săi, un băieţel de un an şi o fetiţă de trei ani, conform botosaninews.ro.

Potrivit anchetatorilor, în momentul în care a fost găsită moartă în locuinţă, Viorica Ciotoi se afla într-o poziţie neobişnuită. Ea era căzută în genunchi, iar capul şi partea superioara a corpului erau lasate pe spate. În plus, femeia era total dezbrăcată, la fel ca şi copii săi.

Pentru anchetatori, moartea este suspectă, mai ales că prin cameră erau aruncate atât hainele copiilor, cât şi ale sale.

Purtătorul de cuvânt în cadrul Poliţiei Botoşani, Daniela Darea, a declarat că femeia a fost găsită moartă de către soţul său, duminică după-amiază, acesta sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe.

Medicii sosiţi la faţa locului au găsit-o pe cântăreaţă în stop cardio-respirator şi au încercat să o resusciteze timp de aproximativ 45 de minute, însă fără niciun rezultat.

Potrivit sursei citate, nu există suspiciuni cu privire la “comiterea unei fapte penale” în acest caz.

“În urma examinării cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă. Nu avem suspiciuni în legătură cu comiterea unei fapte penale, însă am dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cauzele care au dus la deces. Şi în funcţie de concluziile medico-legale vom continua ancheta”, a spus pentru Mediafax Darea.

Viorica Ciotoi era apreciată în mediul său, ea cântând de multe ori cu renumitul lăutar Cozmiţă Lascarache, la restaurantul UCA din Botoşani.

Cele mai citite

170 de români au așteptat zece ore pe aeroportul din Antalya după ce s-a stricat avionul care urma să-i aducă acasă

170 de turiști români au așteptat peste zece ore pe aeroportul din orașul Antalya (Turcia), după ce avionul la care cumpăraseră bilete, care urma...

Tragedie la pelerinajul de la Mecca. 14 persoane au murit

Pelerinajul anual musulman Hajj în Arabia Saudită a fost marcat de o tragedie pentru pelerinii iordanieni, după ce 14 persoane din Iordania au pierit...

Tudor Chirilă: “Ce conteazǎ câteva mii de voturi furate când viitorul arată aşa de bine”

Tudor Chirilă a tras primele concluzii după ce George Tuță a câștigat alegerile în Sectorul 1 al Capitalei. Într-o postare pe pagina sa de...
Ultima oră
Pe aceeași temă