14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCrosul Loteriei Romane ia startul duminică, din faţa Palatului Culturii

Crosul Loteriei Romane ia startul duminică, din faţa Palatului Culturii

La cele noua categorii de participare la care sint asteptati iesenii se acorda cite 10 premii. Cel mai mare premiu va fi de 6.000 de lei. Crosul se desfasoara simultan si la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta.

Iesenii si ceilalti locuitori din zona Moldovei pot participa duminica la Crosul Loteriei Romane, competitie care pune la bataie premii in bani, dar si in televizoare LCD. Pentru fiecare din cele noua categorii de concurs se vor acorda cite 10 premii in bani, primilor zece sositi, sumele oferite fiind cuprinse intre 100 si 6000 de lei.

Editia a XIV-a a crosului se va desfasura sub sloganul “Alearga pentru sanatatea ta!”, simultan in cinci mari orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Constanta. La Iasi, startul competitiei se va da la ora 11, de pe esplanada Palatului Culturii, urmind ca participantii sa alerge pe o distanta de cel putin 4500 de metri. Organizatorii nu au anuntat inca ce personalitati din domeniul sportului vor fi prezente la Iasi cu acest prilej. Anul trecut, cel care a fluierat inceperea crosului si a acordat premiile a fost comentatorul sportiv Cristian Topescu.

Inscrierile vor avea loc duminica dimineata, in punctele care vor fi amenajate pe esplanada Palatului Culturii, intre orele 8 si 10:30. Se pot inscrie atit sportivi profesionisti, indiferent de ramura sportiva in care realizeaza performanta, cit si amatori, cu virste cuprinse intre 11 si peste 50 de ani. Sportivii pot participa la urmatoarele categorii de concurs: seniori si senioare (19 – 34 de ani), respectiv juniori si junioare (14 -18 ani). La aceleasi categorii se pot inscrie si amatorii. Pot concura, de asemenea copii (11-13 ani), adulti cu virste cuprinse intre 34 si 49 de ani (veterani categoria I), adulti care au peste 50 de ani (veterani categoria a II-a), dar si persoane cu dizabilitati locomotorii ori senzoriale. Pentru a putea participa, toti cei interesati trebuie sa prezinte obligatoriu la inscriere viza medicala.

Citiţi mai multe pe www.ziaruldeiasi.ro

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă