24.2 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialCristian Sima, DAT ÎN JUDECATĂ de păgubiţi

Cristian Sima, DAT ÎN JUDECATĂ de păgubiţi

Cristian Sima intră în vizorul justiţiei. Păgubiţii brokerului vedetelor vor să depună, în aceste zile, primele plângeri penale, potrivit Realitatea.net.

Cristian Sima este acuzat că a pierdut banii clienţilor şi apoi a fugit din ţară, acum aproape trei săptămâni. Pe 12 octombrie, brokerul a declarat, în direct la Realitatea TV, că se află în Islanda, la Reykjavik, şi că îi e frică să se întoarcă acasă.

După ce vreme de câteva zile a trimis numeroase scrisori în care îşi explică fuga şi a acordat un interviu jurnalistului Radu Soviani, brokerul vedetelor a intrat într-un con de umbră. A avut însă grijă să-şi actualizeze CV-ul de pe pagina de internet.

Sima se declară proprietar al firmei Faliment SA, spune că în prezent se află la Reykjavik şi menţionează performanţa de a fi pierdut 4 milioane de euro pe bursă.

La Bucureşti, clienţii cărora le-a pierdut banii pe bursă se pregătesc, însă, să-l dea în judecată. Acţiunea va fi depusă la judecătorie împotriva WBS România şi nu împotriva WBS Holding, societate înregistrată în Insulele Virgine Britanice.

Şeful SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat la o emisiune televizată că nu ştie unde se află Sima.

“În mod sincer nu ştiu unde se află dl Sima şi nici nu e o preocupare a noastră. Nouă ni se face o cerere doar dacă e vorba de o persoană care pune în pericol securitatea naţională”, spune Meleşcanu.

Directorul SIE spune că atunci când e vorba de probleme economice nu sunt urmăriţi oamenii de afaceri. El a precizat că nu l-a cunoscut niciodată pe Cristina Sima.

Citeşte şi:

Teodor Meleşcanu : SIE nu ştie unde se află Cristian Sima. “Nu este o preocupare a noastră”

Iohannis îi numeşte „fraieri” pe păgubiţii bursei din Sibiu

Cozmin Guşă face DEZVĂLUIRI despre SECRETUL lui Sima

Cele mai citite

GRECO al Consiliului Europei solicită reglementări mai stricte pentru prevenirea corupției în funcțiile înalte ale guvernelor centrale

Strasbourg, 30.05.2024 - Grupul de State împotriva Corupției (GRECO) al Consiliului Europei a cerut guvernelor să adopte reglementări mai stricte pentru a preveni corupția...

Proprietățile leușteanului: o sursă bogată de nutrienți și antioxidanți

Într-o lume în care ne străduim tot mai mult să adoptăm un stil de viață sănătos, cunoașterea beneficiilor pe care ni le aduce natura...

Sebastian Burduja: Menținerea schemei de compensare-plafonare este o idee corectă

Menţinerea schemei de compensare-plafonare este o idee corectă în contextul în care instabilitatea regională este încă semnificativă, dar e corect să ne preocupăm încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă