9.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialCRIMA din Contanţa. Un suspect a fost reţinut

CRIMA din Contanţa. Un suspect a fost reţinut

Poliţiştii constănţeni au reţinut un suspect în cazul crimei petrecute în noaptea de marţi spre miercuri pe o stradă din Constanţa, unde un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat şi a murit apoi la spital, transmite Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, suspectul este un tânăr de 22 de ani, din Constanţa, care a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

El este acuzat de omor calificat, iar joi va fi dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Un tânăr 29 de ani a fost ucis, în noaptea de marţi spre miercuri, pe o stradă din municipiul Constanţa, după ce a fost înjunghiat de un alt bărbat, fapta fiind surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Citeşte şi VIDEO. CRIMĂ la Constanţa. Un bărbat a fost măcelărit şi apoi lăsat să moară pe stradă

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 02.30, victima, împreună cu un alt tânăr, mergea pe strada Radu Calomfirescu din cartierul Piaţa Chiliei din Constanţa, iar la un moment dat aceştia au fost abordaţi de două persoane.

După o scurtă discuţie, una dintre cele două persoane a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe tânărul de aproximativ 30 de ani, provocându-i leziuni la picioare. Ulterior, cele două persoane au fugit în direcţii diferite.

Însoţitorul tânărului rănit a sunat la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă. Victima a fost resuscitată de medicii de pe ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă, pentru că în urma celor două lovituri i-au fost secţionate arterele femurale, a decedat.

Oamenii legii au instituit filtre la toate ieşirile din oraş pentru prinderea agresorilor.

Cele mai citite

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...

Iași: Șoferița care a provocat moartea Anastasiei, o fetiță de 4 ani, a fost trimisă în judecată și pentru ucidere din culpă

Femeia care a accidentat-o mortal pe Anastasia, o fetiţă de 4 ani, evenimentul având loc în comuna Scobinţi din judeţul Iaşi, a fost trimisă...

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...
Ultima oră
Pe aceeași temă