21.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialCoşmar în luna de miere: tânăr ucis de rechin sub ochii soţiei

Coşmar în luna de miere: tânăr ucis de rechin sub ochii soţiei

Un tânăr proaspăt căsătorit şi-a găsit sfârşitul în timpul lunii de miere, ucis de un rechin sub ochii soţiei sale, scrie thesun.co.uk.

Ian Redmond, în vîrstă de 30 de ani a fost atacat în timp ce înota în apropierea plajei dintr-o insula aparţinând arhipelagului Seychelles. Acesta a fost atacat la 30 de metri de mal, însă adâncimea apei nu era foarte mare.

Soţia sa Gemma făcea plajă când l-a auzit pe Ian strigând după ajutor în timp ce rechinul îl sfâşia. Pescarii l-au adus la mal dar acesta a decedat înainte ca paramedicii sa ajungă la el.

Un martor citat de The Sun a declarat că bărbatului îi lipseau bucăţi mari din piciorul stâng şi un braţ, iar un altul a spus că “bărbatul înota aproape de ţărm când deodată a început să se zbată şi să strige. Braţul i-a fost smuls şi îi lipseau şi o parte din muşchii toracici.”

Acesta este al doilea atac de acest timp din această zona – insula Praslin din arhipelagul Seychelles – la nici 20 de kilometri de locul în care Prinţul William şi Kate Middleton şi-au petrecut luna de miere.

Ian şi Gemma se căsătoriseră pe 6 August, 2011 şi se bucurau de luna de miere pe plaja Anse Lazio. Victima celuilalt atac a fost un şofer de origine franceză. Având în vedere tipul atacului şi al rănilor cauzate, medicii şi localnicii sunt de părere că este vorba despre acelaşi tip de rechin.

Cele mai citite

Donald Trump și-a făcut cont pe TikTok și a strâns peste un milion de urmăritori foarte repede

La câteva ore după ce s-a alăturat TikTok, candidatul republican la președinție Donald Trump a atras peste 1,3 milioane de adepți pe platforma de...

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold, au făcut nunta

Roxana Hulpe, cunoscută prezentatoare a Știrilor Pro TV, a trăit o experiență de neuitat, având parte de o nuntă ca în povești, desfășurată la...
Ultima oră
Pe aceeași temă