27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialConferinta „Oportunitati de atragere a investitiilor in sectorul privat”, 1 noiembrie, Cluj

Conferinta „Oportunitati de atragere a investitiilor in sectorul privat”, 1 noiembrie, Cluj

Medien Conferences, Romania Libera si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii organizeaza conferinta “Oportunitati de atragere a investitiilor si finantarea sectorului privat. Contragarantarea garantiilor acordate IMM de fondurile de garantare”, la Cluj, in data de 1 noiembrie 2012, la Grand Hotel Napoca.

La evenimentul “Oportunitati de atragere a investitiilor si finantarea sectorului privat” vor participa reprezentanti ai autoritatilor locale, ai Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Camerelor de Comert, Asociatii Patronale, Banci, Manageri de Companii, Antreprenori, Investitori.

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara:

• Emil Boc, Primar al Municipiului Cluj-Napoca, Primaria Municipiului Cluj-Napoca

• Mihnea Remus Iuoras, Subprefect, Institutia Prefectului Judetului Cluj
• Tiberiu Maier, Vicepreşedinte , Signal Iduna Asigurari de Viata
• Elisabeta Dumitrescu, Director general, Camera de Comert si Industrie Cluj
• Gabriela Folcut, Consilier, Asociatia Romana a Bancilor
• Dragos Damian, CEO, Terapia Ranbaxy

Conferinta face parte dintr-un proiect care se deruleaza la nivel national, fiind organizate evenimente in centre economice importante din tara: Oradea (24 Octombrie), Cluj (1 noiembrie), Constanta (15 noiembrie), Timisoara (27 noiembrie). In cadrul evenimentelor, organizatorii isi propun sa dezbata strategiile autoritatilor locale de atragere a investitiilor, solutiile de finantare si cofinantare a companiilor, strategiile guvernamentale de sprijinire a finantarii IMM-urilor, aspecte legate de accesarea fondurilor europene, precum si masurile fiscale de stimulare a mediului de afaceri romanesc.

Conferinta „Oportunitati de atragere a investitiilor in sectorul privat” de la Cluj este organizata cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) si al Camerei de Comert si Industrie Cluj.

Partenerii acestui eveniment sunt: Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Signal Iduna.
Partener Strategic: Digi 24.

Evenimentul se bucura de sustinerea: Romania libera, Ziarul de Business, Foaia Transilvana.

Cele mai citite

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...
Ultima oră
Pe aceeași temă