3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialCompatibilități între zodii. Racii și gemenii, o relație cu compromisuri

Compatibilități între zodii. Racii și gemenii, o relație cu compromisuri

Gemenii și racii pot lega o relație pe termen lung, dacă nativii țin seama de diferențele dintre ei și fac eforturi pentru a le accepta. Gemenii îi vor scoate pe raci din carapace, în timp ce racii le vor arăta gemenilor cum să își permită să fie vulnerabili și, totuși, să se simtă în siguranță, conform astrologyzone.com. 

Racii sunt atrași de gemeni datorită energiei lor debordante. Racii admiră versatilitatea gemenilor în relațiile sociale, ușurința cu care își fac prieteni, curiozitatea lor și priceperea lor în arta conversației.

Totuși, racii tânjesc după apropiere și emoții intense, în timp ce nativii gemeni sunt cerebrali – detașați, reci și evazivi.

Racii empatizează cu ceilalți, iar gemenii sunt obiectivi; pentru ei, primează rațiunea, nu sentimentele. Deși, la început, racii sunt atrași de misterul care îi înconjoară, în cele din urmă, se vor plictisi de secretele lor. Gemenii sunt mult mai flexibili decât racii – ceea ce poate fi o calitate pe care o vor aprecia, pentru că se adaptează foarte bine la stările racilor.

Pe plan sentimental și fizic, gemenii sunt jucăuși, în timp ce racii sunt serioși și profunzi. Este posibil ca partenerul geamăn să nu se ridice la așteptările emoționale ale unui rac. Gemenii simt nevoia să analizeze totul – chiar și sexul- lucru pe care racii îl vor găsi rece, superficial. Nativii gemeni au nevoie de varietate, în timp ce racii iubesc rutina și stabilitatea.

Cele mai citite

Reporter ciuciulete, în umbra celui mai frumos Brad din Europa

După ce site-ul “European Best Destinations,” afiliat Comisiei Europene, a declarat Bradul de Crăciun din Craiova "cel mai frumos din Europa," am plecat la...

Reuters: Reforma sistemului de pensii din România ridică riscuri fiscale

România nu a prezentat încă măsuri credibile pentru a compensa impactul bugetar al majorărilor de pensii planificate în anul electoral 2024, a declarat Standard...

Hamas a eliberat încă 11 ostatici răpiți pe 7 octombrie

Armata israeliană a anunțat că alți unsprezece ostatici răpiţi pe 7 octombrie în cursul atacului Hamas au fost eliberați și se află în drum...
Ultima oră
Pe aceeași temă