15.9 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialCirculaţie îngreunată în cinci judeţe, din cauza zăpezii. Care sunt zonele afectate

Circulaţie îngreunată în cinci judeţe, din cauza zăpezii. Care sunt zonele afectate

Circulaţia este îngreunată, marţi dimineaţă, pe drumuri naţionale din cinci judeţe, unde s-a depus un strat de zăpadă între unu şi trei centimetri, transmite Mediafax.

Centrul Infotrafic a anunţat marţi dimineaţă că nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţie întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în judeţul Vâlcea, pe DN 7A Voineasa – Obârşia Lotrului, între kilometri 50-91, s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ doi centimetri.

Citeşte şi: COD GALBEN de ninsoare, luni, la munte şi în nordul ţării

În judeţul Caraş-Severin, pe DN 57B Oraviţa – Anina, între km 11-16 este un strat de zăpadă de aproximativ un centimetru.

De asemenea, un strat de zăpadă de aproape un centimetru s-a depus şi pe porţiuni de drum din judeţele: Bihor – pe DN 1H la Sinteu şi pe DN 75 la Măgura; Alba – pe DN 67C la Sugag; Harghita – pe DN 13B Bucin – Borzon.

Citeşte şi: Stroe, MAI: Avem semnale mulţumitoare cu privire la pregătirile pentru iarnă

În judeţul Sibiu, pe DN 7C Bâlea Cascadă este zăpadă frământată de unu-trei centimetri, potrivit CNADNR.

Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri au acţionat în total cu 156 de utilaje şi au răspândit 734 de tone de material antiderapant, în judeţele: Argeş, Prahova, Dolj, Vâlcea, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Hunedoara, Cluj, Bistriţa, Bihor, Maramureş, Alba, Sălaj, Braşov, Mureş, Harghita, Covasna, Sibiu, Iaşi, Neamţ şi Suceava, a precizat CNADNR.

Şi pe autostrada A3 Transilvania s-a intervenit preventiv cu trei utilaje şi au fost răspândite zece 10 tone de sare, potrivit sursei citate.

Cele mai citite

ICR Tel Aviv prezintă expoziția „Foliage of Life”, a artistei Dalia Sinclair

La Galeria ICR Tel Aviv a avut loc vernisajul expoziției de pictură, fotografii, instalații și artă video intitulată „Foliage of Life”. Lucrările sunt realizate de...

A venit verdictul din partea UEFA! Ce se întâmplă cu participarea Corvinului Hunedoara în cupele europene

Corvinul Hunedoara, câştigătoarea surpriză din acest sezon al Cupei României, va juca în cupele europene, după ce UEFA i-a acordat astăzi licența de participare. „UEFA...

Activiștii de partid și mafia universitară decid cine va verifica plagiatele

Am mai scris în repetate rânduri că Legea învățământului superior a fost gândită de mafia universitară, doar pentru a servi intereselor sale, pentru a-i...
Ultima oră
Pe aceeași temă