33.2 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSpecialCiocolata cu dragoste la World Trade Center

Ciocolata cu dragoste la World Trade Center

» Pentru a sarbatori Ziua Femeii cum se cuvine, la  World Trade Center Bucuresti, s-a deschis, in acest weekend, Targul de Cafea si Ciocolata.

» Ciocolatele cu ardei iute, antistres, de slabit, stropite cu polen sau invelite in foi de tutun sunt cateva dintre specialitatile oferite de cea de-a sasea editie a targului.

In perioada martisorului, femeile se pot delecta cu doua dintre minunile culinare: cafeaua si ciocolata.  In perioada 7-9 martie, la World Trade Center Bucuresti este deschis Targul de Cafea si Ciocolata.
Daca va hotarati sa dati o fuga la targ, veti putea gusta din cele mai rafinate si neobisnuite specialitati de ciocolata: ciocolata cu orez, fara zahar, cu ardei iute, antistres, de slabit, energizanta, relaxanta, de pepermint, stropita cu polen, cu cacao iute, invelita in foi de tutun, cu umpluturi de cafea, nuga, alune, zahar ars, fructe, frisca, migdale, martipan, praline belgiene.
Targul se adreseaza si specialistilor in domeniu, fiind invitati cunoscuti producatori si importatori de cafea, ciocolata, biscuiti sau napolitane cu ciocolata, lichioruri cu arome de cafea si ciocolata, espressoare, cafetiere, automate de cafea.
Targul este deschis astazi intre orele 10.00 si 19.00 si maine intre orele 10.00 si 18.00 la Sala Plaza din cadrul complexului WTCB.

Cele mai citite
00:01:00

Atac cu dronă avariază o navă comercială în Marea Roșie: Agenția britanică

Un atac cu dronă a avariat o navă comercială în Marea Roșie, în apropierea Yemenului, duminică dimineață, deși nu au fost raportate răniți, potrivit...

George Simion a trădat România: Se arată într-un comunicat de presă emis de S.O.S. România

Președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici-Șoșoacă, acuză trădarea intereselor naționale de către liderul AUR George Simion a Cedat Teritorii Românești pentru Funcții în Parlamentul European Într-o declarație...

Rareș Bogdan a lăsat un ceas în Secu(Real)itate(a) ce indică mereu Doi și-un sfert

Ilustrație: Marian Avramescu Europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, și-ar fi uitat unul dintre ceasurile din deja celebra sa colecție în sediul Realitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă