12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialCine a fost autorul ATACULUI de la Washington

Cine a fost autorul ATACULUI de la Washington

ATAC WASHINGTON. Autorităţile americane care anchetează asupra atacului armat comis la Washington Navy Yard, soldat cu 13 morţi şi opt răniţi, au anunţat luni că acesta a fost comis de o singură persoană, transmite Mediafax.

“Nu avem nicio probă şi nici indicii, până acum, că ar fi existat şi alt atacator, chiar dacă nu am exclus complet” această ipoteză, a declarat primarul Washingtonului Vincent Gray.

Citeşte şi UPDATE: Bilanţul atacului de la Washington a ajuns la 13 morţi. Cine este autorul atacului

“Acum suntem siguri că a existat numai o singură persoană responsabilă de crimele (comise) în imobil”, a declarat Cathy Lanier, şefa poliţiei capitalei americane.

Atacatorul, ucis de forţelede ordine, se numea Aaron Alexis – un bărbat de culoare, în vârstă de 34 de ani, de la Fort Worth (Texas), care a servit în Marină în perioada 2007-2011, după care a devenit informatician în cadrul unei firme subcontractante a Hewlett-Packard şi însărcinate cu actualizarea intranetului pentru US Navy (Marina) şi puşcaşii marini.

În decursul celor patru ani de serviciu militar, Aaron Alexis a avut “o serie de incidente legate de comportamentul său”. a declarat pentru AFP un responsabil militar aflat sub anonimat.

Citeşte şi ATAC Washington. Unul dintre suspecţi a fost identificat şi exonerat

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă