21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCentrul oraşului Baia Mare, blocat de snowboarderi

Centrul oraşului Baia Mare, blocat de snowboarderi

Pentru a doua oară consecutiv, unul dintre cele mai importante concursuri de snowboard din România va fi organizat chiar în centrul oraşului Baia Mare. După succesul “Burn the Streets” din 2011, Piaţa Revoluţiei din oraşul maramureşean va fi blocată din nou, sâmbătă, pentru ca peste 40 de concurenţi din ţară şi străinătate să-şi demonstreze talentele într-un show asemănător, ca amplasament, cu marile spectacole de gen din alte oraşe europene.

Pe lângă concursuri de snowboard vor fi organizate şi întreceri de freeski pe o pistă unică până acum în România, cu elemente de dificultate destul de ridicată.

Cea mai bună echipă

“Vor fi prezenţi concurenţi din Ungaria, Austria, Croaţia sau Slovenia şi ne bucurăm că am putut să aducem snowboardingul chiar în oraş. Încercăm să venim cu mai multe noutăţi în acest an”, au declarat organizatorii, care le-au pregătit celor 2.000 de spectatori ce vor asista la întreceri de pe margine şi un concert al trupei Paraziţii.

Concurenţii se vor întrece pentru premii care valorează 2.000 de euro, bani pe care îi pot câştiga reprezentanţii singurei echipe de snowboard profesioniste din România, în frunte cu Geza Kinda, multiplu campion naţional.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

CNAIR va prelua de la Primăria Lugoj construirea unui nou rutier pe centura orașului

CNAIR va construi cu fonduri europene un nod rutier pe DN 6 Centura Lugoj la intersecția cu DJ 680 (lângă producătorul de piese auto...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...
Ultima oră
Pe aceeași temă