14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCelebrul brand italian de modă de lux Luisa Spagnoli a deschis un...

Celebrul brand italian de modă de lux Luisa Spagnoli a deschis un magazin în România

Celebrul brand italian de modă de lux, Luisa Spagnoli, a deschis un magazin în România, în complexul comercial Băneasa Shopping City.

Stilul Luisa Spagnoli este foarte popular printre vedete precum Elizabeth Hurley, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Zsa Zsa Gabor şi Gina Lollobrigida, acestea purtând creaţiile mărcii italiene în diverse ocazii.

„Femeia Luisa Spagnoli se reinventează zilnic, având convingerea că hainele reprezintă pentru trup ceea ce educaţia reprezintă pentru spirit”, a declarat Dana Calcan, reprezentant Luisa Spagnoli în România.

În acest sezon, Luisa Spagnoli propune un stil neo-baroc plin de eleganţă şi lux, compus din rochii pe corp cu motive elaborate din jacard auriu, tunici trapezoidale scurte până în talie din damasc satinat în culori opulente, precum roşu purpuriu şi verde petrol, stole, manşoane şi pălării din blană preţioasă. Colecţia de toamnă-iarnă cuprinde o gamă completă de ţinute, alături de accesorii superbe: genţi, curele, pălării şi bijuterii.

În noua colecţie Luisa Spagnoli se observă influenţele ruseşti şi balcanice. Folclorul rus a fost sursa de inspiraţie pentru fustele din lână cu motive geometrice orientale gen kilim, care reamintesc de tradiţionalele păpuşi ruseşti din lemn, matrioşka, în timp ce folclorul balcanic a fost sursa de inspiraţie pentru fustele multicolore ample şi somptuoase, cu motive din caşmir, pălăriile cu boruri largi şi tricoturile cu aplicaţii de pietre şi mărgele, jachetele din piele fină, cu tivuri perforate cu laser, sau din piele întoarsă.

Luisa Spagnoli (1877–1935) a fost o femeie de afaceri italiană, celebră pentru crearea mărcii de haine de modă pentru femei care îi poartă numele, dar şi a ciocolatei marca Baci Perugina.

Compania Luisa Spagnoli, cu sediul central în Perugia, Italia, a fost fondată în 1928 şi se ocupă de fabricarea, exportul şi comercializarea de îmbrăcăminte pentru femei. Luisa Spagnoli a fost prima persoană care a introdus fire de Angora în tricotaje, folosind blana iepurelui de Angora pentru a crea un fir omogen şi mai uşor.

Compania are o reţea de 153 de magazine în Italia şi reprezentanţe în mari oraşe din întreaga lume, precum: Canada, Regatul Unit al Marii Britanii, România, Rusia, Cehia, Malta, Kazakhstan, Letonia, Ucraina etc.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă