16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCele mai elegante coafuri ale anului

Cele mai elegante coafuri ale anului

David Beckham, fost jucător de fotbal şi ducesa Catherine de Cambridge sunt personalităţile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetări, informează contactmusic.com. Conform sursei citate, David Beckham, cântăreţul Michael Buble şi actorul de comedie Russell Brand sunt dovada că bărbaţii arată cel mai bine la vârsta de 39 de ani.

În cazul femeilor, vârsta optimă în ceea ce priveşte frumuseţea podoabei capilare este 32 de ani, după cum o dovedesc ducesa Catherine şi actriţele Anne Hathaway, Kirsten Dunst şi Jessica Biel.

Cercetarea efectuată de Crown Clinic din Manchester, specializată în transplant de păr, a mai arătat că, în medie, femeile încearcă 50 de coafuri înainte de a găsi stilul pe care îl consideră potrivit, în timp ce bărbaţii testează doar zece frizuri înainte de a se decide cu care le stă cel mai bine.

"Părul ducesei Catherine este admirat de femei din întreaga lume. Este strălucitor şi mereu aranjat şi pare mereu foarte liniştită în privinţa acestui lucru. Arată cum trebuie pentru o femeie de 32 de ani", a declarat Asim Shahmalak, medic chirurg specializat în transplantul de păr.

Potrivit lui Asim Shahmalak, David Beckham este "un simbol în ceea ce priveşte moda şi stilul", iar "frizura lui nu are cum să fie lipsită de importanţă". "Întotdeauna a fost un lider în acest domeniu. După ani de aranjări şi tot felul de schimbări ale părului, pare să fi ajuns la stilul care să-l mulţumească pe deplin, la 39 de ani", a mai spus Shahmalak.

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Salome Zurabișvili, președintele Georgiei, s-ao opus prin veto legii ‘influenţei străine’

Preşedintele Georgiei, Salome Zurabişvili, a anunţat sâmbătă că s-a opus prin veto legii criticate a 'influenţei străine', care a suscitat proteste masive în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă