16.1 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialCare sunt cele mai tari jocuri online?

Care sunt cele mai tari jocuri online?

Pentru cei care se plictisesc la locul de muncă, au acess la Internet şi sunt iubitori ai sportului, publicaţia The Guardian a realizat o recenzie a celor mai tari jocuri sportive accesibile online.

În topul celor mai apreciate jocuri de fotbal se numără Roberto Baggio Magical Kicks, Zombie Football, Jumpers for Goalposts 3 şi Football Agent. “Adrenalina care îţi pompează prin vene în timp ce te chinui să treci de portar pentru a marca nu se compară cu nimic”, afirmă Tom Tainton, un împătimit al jocurilor sportive, citat de Guardian. “În cazul în care nu reuşeşti să dai gol, nu trebuie să disperi. Un Baggio care rânjeşte îţi va apărea pe monitor, dându-ţi sfaturi în italiană”, mai glumeşte acesta despre aplicaţia jocului Roberto Baggio Magical Kicks.

Premiere League, la un link distanţă

Dacă alegi să încerci Zombie Football, vei avea posibilitatea să îţi alegi partea de care vrei să joci în Premiere League, iar în Football Agent vei putea să cumperi şi să vinzi jucători după bunul plac, pe milioane de dolari – din păcate virtuali. În acelaşi top mai sunt menţionate Cole of Duty, World Cup soccer slime, Soccer Star şi Super Soccer.

Pe lângă sportul rege, doritorii mai pot experimenta şi varianta virtuală a jocului de cricket. Ashes desktop challenge, Stick Cricket şi Smashtastic Cricket sunt doar câteva dintre propunerile cel mai bine votate ale topului.

Nici cei care tânjesc după sporturi de contact nu au fost uitaţi. Jocurile de rugby disponibile online nu sunt o experienţă la fel de dură precum cele de pe gazon, dar au şi ele avantajele lor. Game of 3 Halves este cel mai bine plasat, urmat de Create the Laka – unde poţi să priveşti jucătorii dansând ca Michael Jackson.

Vrei să te relaxezi cu puţin golf? Ai de ales între Lumix World Golf, Office Minigolf şi Golf Drive.

Opţiunile nu se opresc însă aici. Paleta de oferte pare să se adreseze tuturor, indiferent de preferinţe şi exigenţe. Ai de ales între bowling, sporturi de iarnă, sporturi americane, tenis de masă şi multe altele. Nu trebuie să ai experienţă multă în jocurile pe calculator ca să te poţi descurca, iar odată intrat în horă îţi va fi probabil greu să te mai dezlipeşti de tastatură.

 

Cele mai citite

Miting organizat de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie – FNSA

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie – FNSA organizează miting de protest, joi, 30 mai, între orele 11 și 13, împotriva: Promovării de către Guvernul...

Generalul israelian Yair Golan este noul şef al Partidului Laburist din Israel

Fostul general Yair Golan a fost ales marţi în funcţia de şef al Partidului Laburist din Israel, în timp ce această formaţiune de stânga,...

Andreea Pora, editorial: Marile necunoscute din dosarul generalilor SRI

Andreea Pora ridică semne de întrebare cu privire la linșajul mediatic și arată cum Realitatea Tv patronată de Maricel Păcuraru are legatura cu dosarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă