13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCAPRICORN 4 - 10 februarie

CAPRICORN 4 – 10 februarie

Acest weekend nu se arata prea generos cu dorintele dvs., asa ca sunteti parca un cazan sub presiune, asta cel putin sambata. Daca vreti sa nu explodati, si totusi sa va mentineti mintea limpede, cautati-va niste prieteni buni si iesiti undeva la o scurta plimbare, poate cine stie, va veti relaxa astfel incat se va prelungi momentul la cineva acasa, unde sunt sanse si de ceva clipe de romantism, capitol la care dvs. ati fost destul de frustrat in ultima vreme.

Duminica va aduce aminte ca este mult mai bine sa va ocupati pur si simplu doar de dvs. insiva, asa ca treceti la treaba, pe de o parte, cu activitati utile pentru modul cum aratati, sau va linistiti in compania televizorului sau al unor documete ce va vor da idei pentru munca careia ii veti dedica timpul ce va veni.

De asemenea pe luni, oriunde va veti afla, in orice companie sau context, nu va convine si in alta parte va zboara minte sau ati vrea dvs. sa fiti. Este una dintre acele zile in care trebuie sa respirati adanc si sa va tineti respiratia pentru a putea functiona cel putin normal, conform convenientelor. Urmatoarele trei zile vor fi si ele supraincarcate, o nevoie de a calatori devine stringenta, si va sperie ideea ca nu mai sunteti stapani pe dvs. sau pe timpul dvs.

Este bine sa va intocmiti mai bine agenda personala astfel incat sa nu ajungeti mai des in astfel de situatii, asta daca starea ce va incearca este cauzata de dvs., sau sa invatati sa nu va mai supuneti cu usurinta tuturor celor care vor sa iasa in fata prin efortul altora. Este bine sa invatati sa mai spuneti si NU atunci cand vedeti ca referitor la dvs. se mai sare si calul.

In familie este o oarecare nevoie de prezenta dvs. fizica, poate o raceala sau usoara stare febrile a ciuva drag, care va alarmeaza in plus, dar nu va dura decat cateva ore, astfel ca weekendul viitor va va regasi complet senin la capitolul sarcini, indatoriri. Sanatate – grija pentru altii, bani – stare fluctuanta.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Parașutiștii și echipajul de zbor, în pericol din cauza închirierii avioanelor AN-2 scoase din uz

Un recent accident aviatic petrecut la Aerodromul Spătaru din Buzău a adus la lumină o situație îngrijorătoare în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN)....

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă