29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialCameleonia, locul în care copilăria este o artă!

Cameleonia, locul în care copilăria este o artă!

Pentru luna iunie, perioada din an în care copilăria este intens celebrata, Cameleonia a pregătit o serie de decoraţiuni menite să păstreze cele mai importante momente din viaţa copiilor.

 Amintirea zilei de naştere a copilului poate fi imortalizată acum pe o placă de faianţă, înrămată de tip tablou pentru a putea fi agăţată pe perete chiar în camera bebeluşului. Toate informaţiile relevante despre bebeluş precum înălţime, greutate, ora naşterii, numele şi, bineînţeles, data naşterii pot fi acum păstrate într-un obiect home&deco perfect pentru camera copilului. Pentru realizarea picturii pe placa de faianţă, artizanii din Spania folosesc tehnica "cuerda seca", ce conferă acesteia relief.

În funcţie de momentul naşterii, zi sau noapte, Cameleonia va reflecta acest moment în decor. Amintirea unuia dintre cele mai importante momente din viaţa unei familii, transpusă pe o placă de faianţă realizată manual de specialiştii artizani spanioli, este o variantă creativă de cadou pentru cei dragi. În locul unei file de album obişnuite, întreaga poveste va ajunge în mâinile pricepute ale artizanilor spanioli. Fiecare detaliu va fi prelucrat cu atenţie, iar rezultatul final este un obiect ce poate fi păstrat de generaţii întregi fără să se deterioreze. Experienţa spaniolă împreuna cu amintirea celui mai emoţionant moment din viaţa unei familii converg într-un concept unic de cadou.

Pentru copiii puţin mai mari, Cameleonia propune ceasul din faianţă pictată, personalizat cu numele copilului, în care acesta este pictat alături de animale, peşti, păsări şi plante. Pot fi alese culorile şi elementele de decor preferate de cei mici. Placa de faianţă are dimensiunile 20×20 cm şi este aşezată pe un suport din lemn masiv frumos ornamentat şi finisat cu baiţ. Pe partea din spate se observă sistemul de agăţare pe perete şi textura lemnului.

Prin faianţa pictată manual de către maeştri artizani din Spania, care folosesc tehnici vechi de peste 500 de ani, cu o valoare decorativă inegalabilă, la Cameleonia  găseşti idei de cadouri unice în România, adresate celor care apreciază şi respectă frumosul în forma oferită de mâinile artizanului. Unicitatea, design-ul, stilul şi calitatea se contopesc într-un cadou unic, personalizat, realizat manual, care poartă semnătura atelierului din Spania care l-a realizat.

Preţ tablou amintirea zilei de naştere a copilului: 391 lei

 Preţ ceas personalizat: 342 lei

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă