27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialBucatarie cu look futurist

Bucatarie cu look futurist

Look retro sau design futurist? Nu e cazul sa alegeti. Smart Solutions va ofera o bucatarie contemporana practica si spectaculoasa, intr-o combinatie perfecta de elemente ultramoderne si curbe Art Noveau

Modelul de bucatarie Domina, propus de Smart Solutions, este un nou concept ce imbina foarte armonios liniile curbe, finisajele lucioase si culorile contrastante, intruchipand imaginea perfecta a artei contemporane.

Mobilierul se realizeaza la comanda, asa ca poate fi adaptat fara probleme spatiului de care dispuneti. Un avantaj oferit de firma Smart Solutions este acela ca puteti stabili ce vi se potriveste si vizualiza cum va arata bucataria dumneavoastra cu ajutorul unui proiect 3D.

In ceea ce priveste finisajele, puteti alege dintr-o gama variata: MDF vopsit mat si lucios (21 de culori), MDF vopsit metalizat (9 culori), MDF furniruit cu lemn (cires, nuc, wenge, panna etc.).

In cazul corpurilor superioare puteti opta si pentru fronturi din sticla colorata cu rama din aluminiu (un finisaj ultramodern de mare efect).

www.casamea.roUn alt element spectaculos al acestui model sunt blaturile curbe, ce pot fi realizate din granit, marmura, cuart, cristalan si inox, cu grosimi de 4, 6 si 8 cm.

Pentru un look unitar si original, puteti placa peretele dintre corpurile de pardoseala si cele suspendate cu acelasi material din care este realizat blatul de lucru, inlocuind cu succes placile ceramice.

Armonie perfecta intre design si functionalitate

Toate dulapurile (inferioare si superioare) sunt prevazute cu garnituri de etansare, iar sistemele de inchidere sunt foarte silentioase. Sertarele metalice pot fi dotate cu o multitudine de accesorii din inox, compartimentand spatiul intern al dulapurilor intr-un mod foarte util. Corpurile superioare au in dotare si sisteme moderne de iluminat, la fel si plintele ce asigura ansamblului look-ul futurist. 

Sursa: casamea.ro

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 843: Putin declară câți militari ruși luptă în Ucraina

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a anunţat că aproximativ 700.000 de militari ruşi participă în prezent la ofensiva din Ucraina. 'Avem aproape 700.000 bărbaţi în...

Măsură drastică la întâlnirea OSCE de la București: MAE nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus

România nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus la adunarea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) de la București, transmite...

EURO 2024: Ungaria-Elveția 1-3. Căpitanul maghiar Dominik Szoboszlai a intrat în istorie

Ungaria - Elveția, cel de-al doilea meci al Campionatului European din Germania, s-a încheiat cu succesul elvețienilor, scor 3-1, potrivit Digi Sport 1. Partida de...
Ultima oră
Pe aceeași temă