15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialBraşov: Cursă expres de la gară în Poiană pentru turişti

Braşov: Cursă expres de la gară în Poiană pentru turişti

Turiştii care vor veni în Poiana Braşov în timpul sezonului de iarnă au la dispoziţie o cursă expres pe ruta Gara Braşov – Poiana Braşov, a anunţat, miercuri, viceprimarul Răzvan Popa, conform Agerpres.

“Va fi o cursă expres care va circula începând din 10 decembrie, cu o singură oprire pe traseu, cel mai probabil din oră în oră. Deocamdată reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Braşov fac o serie de simulări pentru a stabili staţia în care va opri această cursă expres. Preţul unui bilet va fi cuprins între 5,5 şi 6 lei”, a spus viceprimarul.

Citeşte şi: La munte a început să ningă

Cursa se adresează în special turiştilor care vin la Braşov cu trenul. În prezent,  călătorii trebuie să ajungă în staţia de la Livada Poştei, singura din care pleacă autobuzele spre Poiana Braşov.

“Este un mijloc de transport mai rapid pentru turiştii care vor veni în staţiune evitând şi aglomeraţia de la maşina spre Poiana Braşov din Livada Poştei, mijloc de transport care rămâne în circulaţie conform orarului existent”, a mai spus viceprimarul.

Traseul Braşov -Poiana Braşov este foarte solicitat în perioada sărbătorilor de iarnă şi în weekend-urile din timpul sezonului de iarnă, RAT fiind nevoită să suplimenteze numărul mijloacelor de transport spre staţiune.

Cele mai citite

Trei scenarii pentru Europa

Alegerile europarlamentare din iunie 2024 sunt cruciale pentru viitorul Europei. Există cel puțin trei blocuri de partide care se bat pentru câștigarea puterii în...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...
Ultima oră
Pe aceeași temă