13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBrandon Bays, speaker de renume mondial, pentru prima dată în România

Brandon Bays, speaker de renume mondial, pentru prima dată în România

Brandon Bays, expert în vindecare holistică si autoarea best-seller-ului „Călătoria”, vine pentru prima dată în România pentru a susţine seminarul “Journey Intensive”. În cadrul seminarului, Brandon Bays va preda metoda de vindecare şi de dezvoltare personală „Călătoria”, pentru care a devenit faimoasă în întreaga lume.

Carte scrisă de Brandon Bays, The Journey (“Călătoria”) în care este prezentată povestea acestei metodei, precum şi procedeele de vindecare şi dezvoltare personală care o compun, a fost tradusă în 22 de limbi, iar seminariile care facilitează înţelegerea modului de aplicare a acestei metode se desfăşoară în prezent în peste 45 de ţări.

Seminariile se adresează persoanelor care doresc să afle şi să vindece cauzele emoţionale ale afecţiunilor lor fizice şi psihice, dar şi specialiştilor din domeniul sănătăţii – medici, psihologi, psihoterapeuţi, practicieni ai medicinei complementare –, precum şi trainer-ilor şi life-coach-ilor, care astfel îşi vor completa arsenalul de metode de vindecare şi optimizare personală cu un instrument accesibil, profund şi eficient. Profesori şi directori de şcoli pot participa la acest seminar pentru a învăţa modalităţi concrete de abordare a problemelor de comportament şi învăţare ale elevilor.

În cadrul seminariilor, Bays porneşte de la ideea vindecării emoţionale ca fiind esenţială pentru vindecarea fizică, relaţională, socială a oamenilor. Este o metodă blândă, simplă şi accesibilă oricui, indiferent de vârstă, sex, cultură, religie, educaţie. Numai în anul 2012, 20 000 de persoane au participat la cel puţin un seminar susţinut de Brandon Bays.

Eficienta remarcabila a acestei metode a facut ca ea sa fie inclusa in unele tari pe lista serviciile medicale. De exemplu, in tarile nordice este subventionata de unii asiguratori pentru mai multe tipuri de boli iar in Africa de Sud este utilizata in serviciile de urgenta ale spitalelor. În Anglia, utilizarea metodei în şcoli a dus la o reducere de 97% a violenţei în rândul elevilor şi o creştere a ratei de promovare de 91-93%.

Seminarul susţinut de Brandon Bays în ţara noastră va avea loc, în Bucureşti, în perioada 31 mai – 2 iunie şi este organizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale şi Centrul de Sănătate şi Viaţă O&D.

 

Cele mai citite

Starea de sănătate a lui Robert Fico este una “pozitivă”

Prognoza referitoare la evoluția stării de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este încurajatoare", a declarat sâmbătă ministrul slovac al...

Ciolacul, expus la Antipa, de Noaptea Muzeelor

Ilustrație: Marian Avramescu Iubitorii de cultură vor avea parte de ceva cu totul special, astăzi, de Noaptea Muzeelor, la Antipa. Muzeul Național de Istorie Naturală...

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă