3.7 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialBombă în Premier League: Vlad Chiricheş dorit de Mourinho la Chelsea. Cât...

Bombă în Premier League: Vlad Chiricheş dorit de Mourinho la Chelsea. Cât vrea să plătească!

Jose Mourinho este gata să facă o ofertă pentru doi jucători ai lui Tottenham, Vlad Chiricheş şi Paulinho, suma vehiculată pentru amândoi fiind de circa 35 milioane lire sterline (aproximativ 42 milioane euro, la cursul zilei), potrivit caughtoffside.com.

Jose Mourinho vrea să profite de pe urma situaţiei de la Tottenham, echipa având în prezent doar un antrenor interimar, după demiterea lui Andre Villas-Boas şi să îi transfere pe cei doi jucători, ambii intrând în vizorul lui “Special One” de mai multă vreme. De altfel iniţial, înainte ca Chiricheş să ajungă la Tottenham, o altă destinaţie pentru el a fost Chelsea.

În timp ce Paulinho ar putea fi o piesă importantă la mijlocul terenului, evoluând în locul lui Essien sau Obi Mikel, Chiricheş ar putea deveni şi el un jucător de bază în apărare, mai ales că evoluţiile la actuala sa echipă au fost nu de puţine ori lăudate. În opt din cele doisprezece meciuri în care Chiricheş a jucat Tottenham a încheiat partida fără gol primit.

Pentru Vlad Chiricheş Mourinho ar fi dispus să plătească 15 milioane lire sterline, adică aproape dublu faţă de suma plătită de Tottenham clubului din Ghencea. 

Totuşi impresarul Victor Becali a declarat că este puţin probabil să se realizeze un astfel de transfer, având în vedere că, potrivit regulamentului, Chiricheş nu poate evolua la trei echipe în acelaşi sezon, după ce a jucat şi la Steaua şi la Tottenham.

Jose Mourinho mai vrea să-l vândă pe tânărul jucător spaniol, Oriol Romeu, care în prezent este împrumutat la FC Valencia. 

Cele mai citite

România va găzdui Comandamentul Regional de Operații Speciale

La solicitarea președintelui Klaus Iohannis, Parlamentul a aprobat înființarea, pe teritoriul României, a Comandamentului Regional de Componentă de Operaţii Speciale (Regional Special Operations Component...

Câteva sute de câini pentru comerțul cu carne din China au fost salvați de o asociație caritabilă

Peste 400 de câini care urmau să fie sacrificați pentru comerțul cu carne din China au fost salvați de o organizație caritabilă britanică în...

Salvaţi Copiii: 14% dintre copii recunosc că au jucat jocuri de noroc pe bani

Organizaţia "Salvaţi Copiii" cere autorităţilor, marţi, într-un comunicat de presă, măsuri urgente pentru combaterea dependenţei de jocuri de noroc la minori, în condiţiile în...
Ultima oră
Pe aceeași temă