33.4 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăInternaționalDouăsprezece răniți în urma unor turbulențe la un zbor Qatar Airways

Douăsprezece răniți în urma unor turbulențe la un zbor Qatar Airways

Douăsprezece persoane care călătoreau la bordul unui zbor Qatar Airways de la Doha către Irlanda au fost rănite în timpul unor turbulențe, a anunțat duminică aeroportul din Dublin, adăugând că avionul a aterizat în siguranță și conform programului, scrie Reuters.

Zborul QR017, un Boeing 787 Dreamliner, a aterizat cu puțin timp înainte de ora 13.00, ora Dublinului (12:00 GMT), a precizat aeroportul.

„La aterizare, aeronava a fost întâmpinată de serviciile de urgență, inclusiv de poliția aeroportuară și de departamentul nostru de pompieri și salvare, din cauza faptului că 6 pasageri și 6 membri ai echipajului (12 în total) aflați la bord au raportat răni după ce aeronava a suferit turbulențe în timp ce se afla în aer deasupra Turciei”, a precizat aeroportul din Dublin într-un comunicat.

Radiodifuzorul irlandez RTE, citând pasageri care au sosit la aeroportul din Dublin, a declarat că incidentul a durat mai puțin de 20 de secunde și a avut loc în timpul servirii alimentelor și băuturilor.

Qatar Airways nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii trimisă prin e-mail.

Incidentul a avut loc la cinci zile după ce un zbor Singapore Airlines de la Londra la Singapore a fost nevoit să aterizeze în Bangkok din cauza unor turbulențe puternice. Un britanic în vârstă de 73 de ani a murit atunci, iar alte 20 de persoane au ajuns la terapie intensivă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Munca și drogurile

Deviza  ”civilizației spectacolului”  în care trăim ar trebui să fie ”nimic nu e ceea ce pare”. Cu toate că sunt la modă minivacanțele și...

Ce prevede legea salariului minim european

Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislația națională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă