16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialBlack Friday 2015: Ce rochii pentru Revelion îţi poţi cumpăra în Vinerea...

Black Friday 2015: Ce rochii pentru Revelion îţi poţi cumpăra în Vinerea Neagră

Black Friday 2015. Ziua cu cele mai multe reduceri, Vinerea Neagră/ Black Friday, este o ocazie excelentă ca să îţi cumperi o rochie pentru petrecerea de Revelion, care să te ajute să treci încrezătoare în noul an.

Dacă îţi doreşti o rochie neagră, dreaptă, scurtă sau lungă, pe care să o poţi purta şi la alte ocazii, nu foarte formale, poţi alege un model de pe Elefant, De Club, Star Shiners, Boutique Mall, Comodo, My Closet sau Wild Fashion.

Vinerea Neagră 2015/ Black Friday 2015. De asemenea, dacă îţi doreşti rochii drepte, scurte sau lungi, colorate, poţi alege din modelele oferite de Star Shiners, Comodo, Fashion Agenda sau My Closet.

Însă, dacă îţi doreşti o rochie foarte elegantă, scurtă sau lungă, neagră ori colorată, poţi alege de pe De Club, Fashion Agenda sau My Closet.

Dacă în noaptea de Anul Nou ai purta, dimpotrivă, o rochie mini, poţi alege între modelele oferite de Boutique Mall, Fashion Agenda, My Closet sau Wild Fashion.

Vinerea Neagră 2015/ Black Friday 2015. Însă, dacă preferi să îţi petreci Revelionul într-o rochie cu dantelă, poţi alege între modelele oferite de Star Shiners, Boutique Mall, Fashion Agenda, My Closet sau Wild Fashion.

Dacă vrei o rochie cu imprimeuri, poţi alege din cele oferite de Star Shiners, Boutique Mall, Comodo sau My Closet.

Între mazinele de haine care vor face oferte de Vinerea Neagră/ Black Friday, se numără Elefant, De Club, Kurtmann, Star Shiners, Originals, Comodo, Mall Boutique, Zorile Store, Fashion Agenda, My Closet, Wild Fashion şi PPT.

Vinerea reducerilor, sau ”Black Friday” după denumirea din Statele Unite, are deschiderea oficială în 27 noiembrie.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea modele de rochii de Revelion pe care i-ai putea cumpăra de Vinerea Neagră/ Black Friday. 

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă